Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj lehet? Párom szerint nem lenne jó ha lefogynék mert (47kg.1.65magas) vagyok és szerinte már tul vékony lennék, nem birok egy szendvicsnél többet enni pedig probálok.
Tudom hogy fura kèrdèst tettem fel, de fèlek hogy a kapcsolatomra rámehet ez.lècives irjatok!! Nagyon fontos számomra a vèlemènyetek. Köszi a válaszokat elöre is
19L
A párodnak igaza van.
Testi vagy lelki okai vannak? Mióta áll fent ez a probléma? Fel kellene keresned egy szakembert.
Pont,hogy sokszor keveset ne egyen,mert felpörgeti az anyagcserét.Inkább az összeszűkült gyomrot kellene tágítani.Megtudlak érteni,161/47kg vagyok,a férjem csúnyán reagálta le a fogyásomat,a végère már amiatt is fogytam,hogy beszólogatott emiatt.
30/N
Bizony,én se gondoltam volna,hogy pár kiló így kiábrándítja a férjemet.Amikor elkezdte mondogatni,hogy hízzak,mégjobban fogytam.Aztán kinyilvánította a nemtetszését,pedig jeleztem neki sokszor,hogy van akinek ígyis tetszek.De nem érdekelte.Csak baszogatott,hogy úgy nézek ki,mint egy 11 éves kislány.Nemcsak emiatt,de tény,hogy válunk.Találtam magamnak olyat,akinek így vagyok az ideálja,ahogy vagyok.
Persze az esetem csak egy példa,remélem másnál nem lesz így.
4-es voltam
2-es vagyok
Figyelj, ne azon aggódj most, hogy a párod kiábrándul-e belőled. Ideális esetben nem, de ha igen, akkor egye meg őt a fene. De mint mondtam, ne ezen rágódj most.
Kiegyensúlyozottnak érzed magad? Úgy érzed, hogy a táplálkozásod kiegyensúlyozott? Mitől vagy most stresszesebb? Mit tudsz te és a környezeted tenni az ellen, hogy sok rajtad a stressz? Ezeket próbáld rendbe tenni, egy kis időt szánni magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!