Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél mit gondolnál a párodról ha édesanyád temetése napján a gyász közepette a toron benyögné, hogy neki menni kellene mert otthon még dolga van?
Figyelt kérdés
Én reagálom túl, ha azt mondom, hogy nekem ez egy arculcsapással ért fel és emiatt mélységesen nagyot csalódtam benne és a párkapcsolatunkba vetett hitemben?? Neki a család a legfontosabb. De mint kiderült csak az övé. És sokkal fontosabbak nálam. Az ő szemében mi nem voltunk egy család.2017. jún. 2. 14:26
11/14 anonim válasza:
Párom érti, hogy nekem fontos megjelenni a családom előtt, és jön velem. Ennyi.
12/14 anonim válasza:
8# te egy igazi gusztustalan féreg vagy
13/14 anonim válasza:
Nyilván nem várhatom el a páromtól, hogy ugyanúgy fájjon neki a leendő anyósa halála mint nekem akinek az anyukája hunyt el, de egy párkapcsolatban számomra az a normális, ha támogatjuk egymást és minimum családtagnak tekintjük a másik családját, hiszen azzal, hogy együtt vagyunk egy család lettünk. Számomra ez esküvő előttre is igaz, szóval egy ilyen tapló féreggel egy percet sem maradnék együtt. Nem tudok elképzelni olyan okot, ami magyarázat lenne arra, hogy ilyen helyzetben lelép. Erre nincs mentség, hogy ennyire hidegen hagyja a fájdalmad. Azt már csak félve írom, hogy nálunk teljesen normális, hogy minden családi eseményen ott vagyunk együtt, akár az én unokahúgom ballag akár az övé, nálunk ilyen nincs, hogy nekem nem rokonom le.szarom, de az, hogy édesanyád temetésén ezt műveli megbocsáthatatlan. Ennél azért jobb párt érdemelsz ebben biztos vagyok. Részvétem anyukád miatt.
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon mélyen megbántott azzal a mondatával, hogy én nem tartozom a családjához. És Ő sem az enyémhez. Ennek ellenére elvárta volna, hogy minden családi programjukon részt vegyek (gyász ide vagy oda) és mivel nem tettem (a fenti mondata miatt sem, amivel mélyen megbántott) szakitott. De jobb is így. Semmi együttérzés, normális emberi érzés nem volt benne kegyetlen, szívtelen végtelenül önző ember aki mellett semmi keresnivalóm nincs. Remélem gyorsan elfelejtem! Köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 6. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!