Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet, hogy egy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy egy minden szempontbol tokeletes pasi egy atlag alatti lannyal jar es visszautasitja akik kozelednenek fele?

Figyelt kérdés

Van egy srac aki fiatal es sikeres, nagyon jol nez ki, nagyon helyes es sportos tok izmos izleses ruhakba is jar, magas is. Ezek mellett irto okos, jofej es vicces, jol ki lehet jonni vele, mindenki a kozelebe akar lenni.

Van baratnoje is mar tobb eve aki viszont... Hat nem azt mondom hogy banyarem de eleg "erdekes". Nyilvanvaloan egyaltalan nem illenek egymashoz, max atlagosnak neveznem a csajt de inkabb atlag alatti. Es ki az isten tudja mit lat benne, a csaj jellemre is tok atlagos semmi extra, tudom mert ismerem. Aztan megtudtam ki a pasija mondom ez valami vicc? Nem vagyok rosszindulatu tenyleg de nekem a srac mar regebb ota bejott. Tudtam hogy van baratnoje nem is nyomultam meg semmi ilyesmi de mivel nincs normalis facebook profilja (se kozos kepek se semmi) igy nem tudtam ki az. Aztan mivel sokszor talalkoztunk es nagyon nagyon jol kijottunk elkeztem vonzodni hozza es szerintem o is hozzam. Voltak felre erthetobb pillanataink is, es lathato hogy tetszettem neki. Nem azert de en tenyleg csinos lany vagyok, mindig megneznek az utcan is, modellkedem is ha idom engedi es szerintem nem vagyok egy elviselhetetlen perszona sem, legalabbis eddig meg csak azt hallottam, hogy fonyeremeny vagyok vagy de szerencses a baratom stb. Ezeket nem nagykepusegbol irom de tenyleg ilyen visszajelzeseket kapok. Es mivel mar baratnoim is probaltak "osszehozni" minket eleg egyertelmu volt a dolog koztunk csakhat ugye neki baratnoje volt.

Aztan egyszercsak amikor teljesen jol elvoltunk meg akar csok is lehetett volna kozolte, hogy sajnalja de neki van parja es tudja, hogy en mit szeretnek de ez nem fog menni. Szokasos aranyos lany vagy egy fonyeremeny, nagyon szerencses lesz a baratod szoveget mondta meg nem akarlak megbantani, en meg inkabb el is hajtottam, mondom erre nem vagyok kivancsi. Aztan persze bogtem es nem birtam megallni, utana mentem felre hivtam es mondtam neki, hogy szeretem. Azt is hogy ezt meg soha senkiert nem tettem meg (es ez igaz), hogy utana megyek. Akkor csak azt mondta hogy ne nehezitsem meg, mert en sem vagyok semleges neki de o mar dontott es inkabb hagyjuk egymast teljesen mert igy lesz a legkonnyebb mindkettonknek...

Azota nem beszeltunk. De en meg mindig szeretem. Es egyszeruen nem ertem miert nem hagyja ott a lanyt, ha egyszer itt lenne valaki mas aki lehet meg jobban is szereti es o is mondta, hogy nem vagyok semleges neki. Meg nem azert de kicsit jobban osszeillenenk. Ezt biztos, hogy O is tudja. Egyebkent azota megtudtam hogy mar mast is visszautasitott nem csak engem. De en erzem hogy o is erez irantam valamit, hogy hagyhatja ezt ennyiben? Fogalmam sincs mit csinaljak. Nekem mas nem kell. Ez annyira igazsagtalan. Pl ha en ismerem meg elobb es nem a baratnoje akkor lehet most velem lenne es hozzam lenne ilyen huseges. De ha tudnam megvaltoztatnam a multat de nem megy... Tehetetlennek erzem magam. Hogy lehet ilyen valaki, minek kell leragadni egy ember mellett aki lehet nem is az igazi... Ti mit tennetek a helyemben? Mit csinaljak?

2017. máj. 30. 15:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt se nagyon fogod érteni, de a szöveged alapján nekem se nagyon kellenél. (62F)

De azért jó, hogy megosztottad ezt a sztorit egy hűséges emberről, optimistává tesz.

2017. máj. 30. 18:47
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

"Es nem vagyok sz**rkavaro ha nagyon akartam volna elcsabithattam volna ha arrol van szo."

Nem akarlak elkeseríteni, de tapasztalatból mondom (mert úgy látszik hasonlóak vagyunk a kérdésben szereplő pasival), hogy nem tudtad volna, akkor sem, ha nagyon akartad volna.

Ha az ember megtalálja a lelki társát, akkor tök mindegy hogy néz ki, nem fogja eldobni senkiért.

13-as voltam.

2017. máj. 30. 18:59
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, mikor már érezte, hogy te akarnál valamit, rögtön leállított, akkor mégis, hogy csábítottad volna el? Kerülni pedig azért kerül, mert kényelmetlen neki, hogy nyomulsz. Anno pár sráccal romlott így meg a haveri viszonyom, mert ők többet akartak.
2017. máj. 30. 19:17
 24/27 anonim ***** válasza:
Atya e! Hihetetlen felszínes és szánalmas vagy. Azt hiszed neked minden jár.... Nőlj fel! Amúgy meg mindig mindenkinél van szebb/ jobb de te ezt úgy sem érted.
2017. máj. 30. 20:18
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Uhh... Véletlen nem A-val kezdődik a neved?

Csak mert kísértetiesen hasonlítasz arra a p.csára, aki megpróbált nekem bekavarni. Szép lassan vetette ki a barátomra a hálóját, sajnáltatta magát, lehordta az akkori pasiját, egyfolytában írogatott neki, kereste a társaságát. Szóval egy igazi szánalmas lelki nyomorék volt, aki nem értett a szép szóból. Azt nem tudom, hogy a barátomnak tényleg nem tetszett-e vagy engem nem akart megbántani, de azt mondta nem tetszett neki, pedig önmagát szintén főnyereménynek tartotta a kis p.csa, mint te. Hát elmondom neked hogy -én nem akarok senkit bántani, de - ugyanilyen öntömjénezős volt (még mindif az mondjuk), mint te, de csak előadja ő is magát, ugyanis egy anorexiás boszorkány kinézetű csaj, egyik pasinak sem tetszett soha, pláne azután, hogy megismerték a személyiségét. Amikor ráírtam, hogy mostmár jó lenne, ha leakadna mert kezd túl nagy sz.rt kavarni (tudom nem kellett volna neki írnom, de nagyon felb.szott), akkor még neki állt feljebb.

Na, szóval pont rá emlékeztetsz. Tudod mi a sorsa az ilyeneknek, mint te vagy? Egyedül fogsz maradni, mint a kisujjad. Max. kifogsz egy barmot, aki csak a "szépségedért" fog tartani, aztán ennyi. És, hogy őszinte legyek, nem is érdemelsz mást.

Azért osztottam meg veled a sztorit, hogy lásd nem te fogsz "nyerni". A normális pasiknak soha nem fog kelleni egy ilyen ember, mint amilyen te vagy. És hiába írt itt mindenki egyöntetűen, te csak még inkább hajtod az igazad. Még csak el se próbálsz rajta gondolkodni, hogy basszus bennem van a hiba? Nem, te csak tovább írod az iszonyatos rosszindulatú dolgaidat.

Rég akadtam ki így, kérdésen, de sajnos személyesen megtapasztaltam, milyen egy hozzád hasonló élőben.

2017. máj. 31. 04:23
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Amugyis mit nyersz azzal hogy szep vagy? Kitorolheted vele a feneked ha a belsod rohad

En is ismerek olyan lanyokat/noket akirol minden ferfi megmondja hogy undorodik tole, hiaba van meg a jo kulseje mert azzal semmi baj nincs, de a viselkedese miatt taszit mindenkit.. errol ennyit

Tovabbi jo pasivadaszatot.. azert vigyazz meddig mesz mert valaki kicsit eroszakosabb, megtudja hogy ramesz a baratjara lehet ott helyben eltori az orrod, aztan mar a kulsodnek is annyi :D

2017. máj. 31. 05:25
 27/27 anonim ***** válasza:
Komolyan nem bírom felfogni, hogy hogy lehetsz ilyen sötét. Belé szerettél? Neki állítólag már van egy ideje párja, szóval te maximum azután szerethettél bele. Innentől kezdve csak kavarod a szart, mert ők már boldog párkapcsolatban éltek még mielőtt neked az a hülye ötleted támadt, hogy lenyúlod a csávót. Ha egyszerre "udvaroltatok" volna neki mindketten és őt választja, akkor részben megérteném a kiborulásodat, de látszik, hogy csak te hiszed azt, hogy normális vagy. Nem csodálom, hogy nem akar tőled semmit.
2017. máj. 31. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!