Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy egy minden szempontbol tokeletes pasi egy atlag alatti lannyal jar es visszautasitja akik kozelednenek fele?
Van egy srac aki fiatal es sikeres, nagyon jol nez ki, nagyon helyes es sportos tok izmos izleses ruhakba is jar, magas is. Ezek mellett irto okos, jofej es vicces, jol ki lehet jonni vele, mindenki a kozelebe akar lenni.
Van baratnoje is mar tobb eve aki viszont... Hat nem azt mondom hogy banyarem de eleg "erdekes". Nyilvanvaloan egyaltalan nem illenek egymashoz, max atlagosnak neveznem a csajt de inkabb atlag alatti. Es ki az isten tudja mit lat benne, a csaj jellemre is tok atlagos semmi extra, tudom mert ismerem. Aztan megtudtam ki a pasija mondom ez valami vicc? Nem vagyok rosszindulatu tenyleg de nekem a srac mar regebb ota bejott. Tudtam hogy van baratnoje nem is nyomultam meg semmi ilyesmi de mivel nincs normalis facebook profilja (se kozos kepek se semmi) igy nem tudtam ki az. Aztan mivel sokszor talalkoztunk es nagyon nagyon jol kijottunk elkeztem vonzodni hozza es szerintem o is hozzam. Voltak felre erthetobb pillanataink is, es lathato hogy tetszettem neki. Nem azert de en tenyleg csinos lany vagyok, mindig megneznek az utcan is, modellkedem is ha idom engedi es szerintem nem vagyok egy elviselhetetlen perszona sem, legalabbis eddig meg csak azt hallottam, hogy fonyeremeny vagyok vagy de szerencses a baratom stb. Ezeket nem nagykepusegbol irom de tenyleg ilyen visszajelzeseket kapok. Es mivel mar baratnoim is probaltak "osszehozni" minket eleg egyertelmu volt a dolog koztunk csakhat ugye neki baratnoje volt.
Aztan egyszercsak amikor teljesen jol elvoltunk meg akar csok is lehetett volna kozolte, hogy sajnalja de neki van parja es tudja, hogy en mit szeretnek de ez nem fog menni. Szokasos aranyos lany vagy egy fonyeremeny, nagyon szerencses lesz a baratod szoveget mondta meg nem akarlak megbantani, en meg inkabb el is hajtottam, mondom erre nem vagyok kivancsi. Aztan persze bogtem es nem birtam megallni, utana mentem felre hivtam es mondtam neki, hogy szeretem. Azt is hogy ezt meg soha senkiert nem tettem meg (es ez igaz), hogy utana megyek. Akkor csak azt mondta hogy ne nehezitsem meg, mert en sem vagyok semleges neki de o mar dontott es inkabb hagyjuk egymast teljesen mert igy lesz a legkonnyebb mindkettonknek...
Azota nem beszeltunk. De en meg mindig szeretem. Es egyszeruen nem ertem miert nem hagyja ott a lanyt, ha egyszer itt lenne valaki mas aki lehet meg jobban is szereti es o is mondta, hogy nem vagyok semleges neki. Meg nem azert de kicsit jobban osszeillenenk. Ezt biztos, hogy O is tudja. Egyebkent azota megtudtam hogy mar mast is visszautasitott nem csak engem. De en erzem hogy o is erez irantam valamit, hogy hagyhatja ezt ennyiben? Fogalmam sincs mit csinaljak. Nekem mas nem kell. Ez annyira igazsagtalan. Pl ha en ismerem meg elobb es nem a baratnoje akkor lehet most velem lenne es hozzam lenne ilyen huseges. De ha tudnam megvaltoztatnam a multat de nem megy... Tehetetlennek erzem magam. Hogy lehet ilyen valaki, minek kell leragadni egy ember mellett aki lehet nem is az igazi... Ti mit tennetek a helyemben? Mit csinaljak?
Azert mert jatszod az eszed elotte, attol meg nem fog teged valasztani. Es ne meseld be magadnak, kozombos vagy neki csak nem akart megbantani. Nyilvan ezerszer kevesebb vagy mint a baratnoje, kulso ide vagy oda. Amugyis kinek kene egy ilyen rinyagep?
Te is a "foglalt ... finomabb" kategoriat erosited latom.
Ezt az ontomjenezest....😦
"En szebb vagyok, en okosabb vagyok, en jobb vagyok, szinte tokeletes"
Hat az irasodbol nem ezt latszik, egy elkenyesztett liba vagy, aki most az egyszer az eletben nem kap meg vmit.
Engem is jó pasinak tartanak. Sportolok, izmos vagyok, nincs súlyfeleslegem, van biztos állásom, bár nem vagyok gazdag, de a magyar átlag feletti jövedelmem, lakásom, autóm. Az utcán, boltban, étteremben megnéznek a nők. Mindig szép, sőt top barátnőim voltak. A baráti társaságban mindig nekem voltak a legjobb nőim, barátaim sokszor kérdezték is, hogy hogyan csinálom.
Én sem nagyképűségből írom, csak tényleg így van.
Egyszer, egy baráti összejövetelen, amire az akkori barátnőm nem tudott eljönni, mert vizsgára készült, megismerkedtem egy nálam 10 évvel fiatalabb lánnyal, aki abszolút nem jött be külsőleg.
Volt egy kis hasa, viszonylag nagy feneke, kicsit vastagabb lába és szinte nulla melle, ami optikailag ezt ellensúlyozta volna, ráadásul kislányos arca volt, ami nekem nem tetszett.
Elkezdtük beszélgetni, majd 4 órával később azt vettük észre, hogy vége a bulinak. Azonnal egy hullámhosszon voltunk, ilyet korábban nem tapasztaltam.
Ezután kerestem a társaságát, találkoztunk többször is, öröm volt vele bármit csinálni, kávézni, fagyizni, sétálni, stb.
Egy idő után kialakult egy különleges baráti, vagy amolyan báty-húg viszony. És szinte minden szabadidőmet vele töltöttem, mert vele szerettem a legjobban együtt lenni.
Itt jegyzem meg, hogy a barátnőm tudott erről, de nem volt féltékeny, mert látta, hogy ő nem "versenytárs" külsőleg.
Pár hónappal később egyik reggel felébredtem és ránéztem a barátnőmre és csak az jutott eszembe, hogy ki ez az idegen mellettem. Még aznap szakítottam vele.
Ezután ismét találkoztam a "húgommal", elmondtam neki a szakítást és azt is, hogy azért szakítottam, mert vele szeretnék lenni, kvázi szerelmet vallottam neki.
Nem ragozom tovább, összejöttünk és 3 éve együtt vagyunk.
A "vicc" az egészben az, hogy már évek óta őt tartom a legszebb nőnek a világon.
Ha látok egy bombanőt, akkor ugyan megállapítom, hogy pl. nagyobb a melle vagy jobb az alakja, de nem látom szebbnek.
Úgy látszik tényleg igaz, hogy a szépség belülről fakad.
Soha nem csalnám meg és soha nem szakítanék vele azért, mert valakinek jobb teste/szebb arca van.
"engem kell sajnalni nem oket. Es nem vagyok sz**rkavaro ha nagyon akartam volna elcsabithattam volna ha arrol van szo. "
Szerintem inkább ne reagálj semmit, csak jobban lejáratod magad. Ahelyett h sajnáltatod magad, nézd meg h minden kívülállónak aki itt írt egy a véleménye. Vajon miért?!
"Es egyszeruen nem ertem miert nem hagyja ott a lanyt, "
Én se. Valószínűleg a srác se.
A szerelem már csak ilyen.
Akadj le a témáról.
Fujj, de gaz...sot szanalmas.
Nem kellesz neki, fogd fel. A sajnalatot se erdemled meg, novessz agyat.
"Ok tok jol megvannak en vagyok egyedul engem kell sajnalni nem oket."
Oké, te vagy fizetett troll vagy, vagy itt a világvége. :D
.
.
.
Nyugtass meg, hogy az előbbi. Köszi.
Arnoldnál sem értették miért egy "csúnya" "öregecske" házvezető nővel csalta meg a gyönyörű feleségét.
Leírom, mert a nagyon szép nők belsőre sekélyesek, bármit megtehetnek a legtöbb férfit megkaphatják és emiatt akkor is velük élünk ha nem jók az ágyban, kevés a szex stb...
Egy sima átlagos lány sokkal többet tud adni.
Tapasztalatból írom, igaz az egyik legszebb nővel élek akivel valaha összejöttem, 4 éve alig kaptam tőle valami intim dolgot, kevés a szex, a csók, az ölelés, de mivel gyerekünk van én már változtatni nem akarok az életemen...
Egyik rokonuknak is bomba nő felesége van, mégis volt egy egyéves mosolyszünetük a hapsi akkor egy 3 gyerekes idős nővel kavart az én szüleim nem értették miért de én már értem. 39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!