Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Ti lépnétek? Külső szemlélő másképp láthatja.
És mi köze a másik férfinak ehhez, meg honnan ismered?
Szerintem érzi a párod, hogy van valakid tartalékban, még ha nem is tudatosan.
Te sem érdemled meg hogy összeköltözzön veled.
Mondd meg neki, hogy lehet egy külön szobája is akár vagy egy garázs;)
Ha ez sem hat, cseréld le...szerintem....állva nem lehet előrébb jutni.
Ja nincs érzelmed... Érdekes... A pároddal egy kérdésben emlegeted... Ja nem érzi, síkhülye biztos a párod...
Továbbra sem értem, hogy a másik pasinak mi köze a kérdéshez. Vagyis de, bocs. Külső helyen keresed a megoldást.
Most az csak az én személyes véleményem és tapasztalatom, hogy egy kapcsolatban nem igazán oldódnak meg egyik napról a másikra a dolgok. El kell érnetek azt, hogy stresszmentesen/indulatmentesen képesek legyetek ezt a problémát átrágni, és megoldani vagy szétválni.
De könyörgöm, áment a szakításodra ne itt a gyakorikérdéseken keress, azt olyan szánalmasnak tartom, ha emberek így hárítják tudatalatt a felelősséget és a döntéseiket.
Persze hogy merj lépni.
Nem ugyanazok a céljaitok hosszútávon, így mégis miért maradnátok együtt?
Majd 40 évesen akarsz új párt keresni?
szerintem lépj ki ebből a kapcsolatból. Egy harmincas párnak szerintem "illik" hamarabb is összeköltözni mint 4 év. Én és a barátnőm a huszas éveink elején költöztünk össze 3,5 év után, de mi még egyetemisták voltunk amikor összejöttünk, szóval anyagi gondok is hátráltattak bennünket az együttélésben.
Nálunk egyébként pont fordítva volt :D Én akartam az összeköltözést, barátnőm még várt volna vele de aztán sikerült meggyőzni :D Nem csak a férfinak lehet elköteleződési problémája ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!