Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem tudom, megéri-e az egész?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem tudom, megéri-e az egész?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok együtt a barátommal és hetente többször összeveszünk, mert apróságokon felkapja a vizet és van, mikor napokig nem is szól hozzám. Miattam még egyszer sem volt vita, mert - véleményem szerint- semmi komoly negatív dolog nem történt köztünk. A problémáiról alapból alig akar velem beszélni, ugyanakkor tőlem meg elvárja, hogy mindig hozzá forduljak. Hogyha minden okés akkor imádok vele lenni és tényleg hatalmas szíve van, de ezek az értelmetlen viták napokig bántják a szívem és már úgy érzem, nem is ér annyit az egész, hogy heti két-három napig jó legyen, megbeszéljük, aztán, mintha semmi nem történt volna, megint hülyeségeken akadjon ki. Mi a véleményetek?
2017. máj. 26. 16:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd...ez egy óriásbébi... :D
2017. máj. 26. 23:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Micsoda? Próbálod vigasztalni, és nem hogy nem értékeli, még neki áll feljebb? Meg te vagy a sz.r alak?

Kedves, ha nem látod, hogy erre aztán teljesen felesleges időt pazarolni, akkor nagyon nem látod tisztán a dolgokat.

Nem szeretem az ilyen típusú embereket. Mert történhet bármi, azt nem kell a párodra kivetítened. Igen mindenkinek lehet rossz napja. de azért NEM a párod a felelős, és nem szabad őt büntetni!

Te kedves vagy vele, és többet érdemelsz ennél.

2017. máj. 26. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!