Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri váltani? Tapasztalatok? Úgy érezzük a másikat kerestük egész eddigi életünkben.
Nem...
Csak, kizárólag csak a gyerkek miatt botorság együtt maradni...
Az a gyereknek sem jó, ha egy rossz kapcsolati példát lát.
Alapvetően nem vagyok híve, az "ugráljunk ki a kapcsoatokból"-nak, a problémára megoldás keresés nélkül főleg nem.
Nem tudom,h a házsságaitok hogyan állnak.
Tehát volt/van egy hullámvölgy, amit meg sem beszéltetek, meg sem próbáltatok kilábalni belőle, és ekkor találkoztataok vagy "jöttetek össze", vagy pedig minden prőbálkozáson túl vagytok, és ezután .
Nm mindegy.
A utőbbi esetben nem tudom miért húztátok addig, ogy megismerkedjetek mással..
Az előbbi esetben, pedig lehet hamis érzés az " úgy érezzük a másikat kerestük egész életünkben"
Sőt nem csak lehet, hanem valőszínű, hgy hamis, ami ha együttmaradtok még sülhet el jólm de katasztrofálisan.
Mérlegelni kell az új partert valami módon kihagyva ebből a mérlegből,hogy mi az ami elromlott a házasságban..és aszerint dönteni...
Egy fontos dolog...
Ne alázzátok a házastársatokat, vagy lépjetek ki a házasságból, vagy felejtsétek el egymást...a 2 nem egy, a kecske és a káposzta csak egy rövid iseig arad meg, és nem éri meg
Nem éri meg a titkolózás, az alázás...stb..
Mármint a feleségemmel?
Nem úgy történt,hogy valami nem működött és rögtön máshoz rohantdm.
majd elmúlik, ha összeköltöztök :D
megérdemled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!