Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem tudom, megéri-e az egész?
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok együtt a barátommal és hetente többször összeveszünk, mert apróságokon felkapja a vizet és van, mikor napokig nem is szól hozzám. Miattam még egyszer sem volt vita, mert - véleményem szerint- semmi komoly negatív dolog nem történt köztünk. A problémáiról alapból alig akar velem beszélni, ugyanakkor tőlem meg elvárja, hogy mindig hozzá forduljak. Hogyha minden okés akkor imádok vele lenni és tényleg hatalmas szíve van, de ezek az értelmetlen viták napokig bántják a szívem és már úgy érzem, nem is ér annyit az egész, hogy heti két-három napig jó legyen, megbeszéljük, aztán, mintha semmi nem történt volna, megint hülyeségeken akadjon ki. Mi a véleményetek?
Mi a véleményem? Ideje kiadni az útját és továbblépni...
2017. máj. 26. 16:30
3/12 anonim válasza:
Én 2 éve vagyok a párommal és nem fordult elő olyan, hogy napokig ne szólnánk egymáshoz, szóval szerintem ez nem normális dolog.
Mivel többször megbeszéltétek e
2017. máj. 26. 16:31
4/12 anonim válasza:
Nem illetek össze, még az elején lépj.
2017. máj. 26. 16:32
5/12 anonim válasza:
Bocs 3as vagyok
Mivel többször megbeszéltétek, és mégsem változott semmi, úgy tűnik, hogy nem tud vgy nem akar ezen változtatni, tehát ez a probléma végig kísérné az egész kapcsolatot.
Te tudod, hogy megéri e neked.
Külső szemmel ennek nincs így értelme.
2017. máj. 26. 16:33
6/12 anonim válasza:
Ez a kapcsolat még pont elég fiatal ahhoz, hogy még most zárd le. Ne akarj beleragadni, mert ez a "pocsolya" évek múltán majd egy irdatlan nagy fostengerré dagad, amiből nem fogsz tudni kikecmeregni. A párod a leírás alapján önző is, bizalmatlan is(mert nem beszél a gondjairól), titkolózik előtted... Benne vagy egy kapcsolatnak csúfolt valamiben, ahol rendszeres viták vannak, ráadásul azt sem tudod, igazából mi a gond, mert nem mondja. Lássuk be, ez túl sok jót nem vetít előre. Köss útilaput a talpára.
2017. máj. 26. 16:36
7/12 A kérdező kommentje:
tényleg tiszta hülyeségeken.. volt például egy olyan, hogy vizsgára készült és kitöltött egy próbatesztet, ami rosszul sikerült neki, én meg mondtam, hogy ne legyen rossz kedve, lesz ez jobb is
és próbáltam motiválni, erre azt mondta, hogy hagyjam már abba, az nem segít hogyha 1000x elmondom, hogy milyen szar, meg hogy nagyon fel tudom baszni.. és a legrosszabb, hogy még ha szar kedve van, akkor is annyira elzárkózik tőlem és szinte rám se néz (még ha nem is miattam van ez a kedv), ami természetesen engem nagyon bánt, aztán másnap, mikor már halálra aggódtam magam, hogy mi a baja, és egész este kb nem tudtam aludni, akkor meg megjelenik úgy, mintha minden rendben lenne. És lehet, hogy neki egy csettintés és minden oké, de engem ez napokig bánt és összezavar
2017. máj. 26. 16:37
8/12 anonim válasza:
Velem is ez volt, kb. tényleg a 4. hónaptól kezdve. Mi 1 évig jártunk, megkeserítette az életemet, csak a kapcsolatfüggőségem nem engedett szakítani. Ha most szakítasz vele, megkíméled magad a lelkibetegségtől, a 10 kilós hízástól, a naponta kisírt szemektől, az elvesztegetett időtől. Ráadásul hamarabb túl is lépsz rajta. Nekem 5 hónap alatt még nem sikerült...
2017. máj. 26. 16:37
9/12 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem mondani, hogy osztálytársam.. tudom, a legnagyobb baromság volt így összejönni..
2017. máj. 26. 16:41
10/12 anonim válasza:
4 hónap nem nagy veszteség, ha hetente többször összevesztek és aztán napokig semmi, akkor lényegében semmi az egész.
Amúgy meg egy kis hisztis a barátod, szerintem, szóval szerintem ennyi pont elég is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!