Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mennyi idot kellene meg vele töltenem? Minden nap kellene valahova menni?
Ehh, ugyanezt éltem át az exemmel, csak én vagyok a férfi. Mi már együtt éltünk, én hülyére dolgoztam magam, hogy jussunk valahova, a nő csak alkalmilag, hébe-hóba dolgozgatott, volt, hogy hónapokig csak otthon ült, aztán mindig b45ztatott, hogy alig van közös program.
Valahogy nem bírta megérteni, hogy ha valaki napi 10-12 órát dolgozik, akkor bizony elfárad benne, nem kicsit.
Vége is lett a kapcsolatnak.
Ismertek olyan házaspárokat, ahol a férj kamionos volt/külföldön dolgozott, a feleség meg háztartásbeli volt, ráadásul lakásban, nem kertes házban.
Az egyik egy kötözködős banya volt, aki csalta a férjét
A másik pánikbeteg lett, meg elkényeztette a gyerekeit, csak nekik élt.
Ezzel nem a nőket akarom minősíteni, csak arra akarok rámutatni, hogy nagyon be lehet csavarodni, ha az egyik fél folyton dolgozik, a másik meg a lábát lógatja otthon.
Nem értem. Ha saját lakása van, akkor alkalmi munkákból hogyan tudja fizetni a rezsit, kajákat, meg a napi használati cikkeket? Mert azt nehezen akarom elhinni, hogy olyan sokat keres az alkalmi munkával, hogy simán kifizeti ezeket. Szülőktől kap pénzt?
Én a helyedben leülnék vele és a szemébe mondanám ezt nyugodt, határozott hangon: "Egész nap dolgozok, nagyon elfáradok. Szeretném ha megértenéd. Ha mégsem tudod megérteni és elfogadni, hogy napi 8-10 órás meló után nincs mindig kedvem elmenni mászkálni, akkor javaslom, ne alkalmi munkákból élj, hanem próbáld ki. Menj el rendesen dolgozni és ne lopd a napot. Amíg nem tudod mit élek át (mert nem tudod, hisz szinte nem is dolgozol, anyuci pici fia vagy, akit eltartanak), addig ne nyafogj itt nekem. Amennyiben ezt nem tudod elfogadni és megérteni, abban az esetben keresek egy igazi dolgozó férfit, aki tényleg férfi és nem kisgyerek, aki megérti a helyzetemet."
Rúgd ki, de sürgősen.
Nem te érdekled, csak egy nő kell neki, aki elszórakoztatja. Ha tartóssá válna a kapcsolatotok, gyerekeitek születnek, és kiderül, hogy most már tőle is felnőtt felelősségvállalásra van szükség, pillanatok alatt le fog lépni.
Ne várd meg ezt az időt, keress jobbat, olyat aki veled is törődik, nem csak magával.
Nem feltétlenül. Lehet, hogy náluk felcserélődne a rend. A pasi marad otthon a gyerekekkel, ő pedig dolgozna.
De mondom, én nem vagyok a háztartásbeliség híve (sem a nő, sem a férfi részéről), az anyagi függés miatt, illetve az otthonlévő férj nagyon tudja magát unni.
1-2 órát dolgozik és van normális bevétele? Ejha, add már meg az elérhetőségét, hadd tanuljak tőle! :D
Téged nagyon csúnyán átvág, kérdező, vagy sikkaszt, csal, vagy strici.
Egyébként nem kell minden nap, mi sem megyünk, csak ha a páromnak van kedve (ugyanis ő dolgozik tobbet-tovább, én délben max. itthon vagyok)
Nem lehet semmiféle kényszer egy normális párkapcsolatban.
Ilyan se.
ha nem érti meg, hogy a sok unka el tudja fárasztani az embert, akkor buta. Ha a párját se tudja megérteni, akkor a fene tudja miért marad melletted?
És te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!