Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mégis mennyi idot kellene meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mennyi idot kellene meg vele töltenem? Minden nap kellene valahova menni?

Figyelt kérdés
Barátom orrom ala dörgölte, hogy nem megyek vele sehova, de en dolgozok, nem sok idom marad, nem tudok minden nap programozni, orulok, ha haza erek.
2017. máj. 24. 06:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%

A tinikategória lejjebb található.

A felnőttek egymással megbeszélik a problémáikat és nem itt jafiznak. Ha meg az az értetlen pasi nem fogja fel, hogy dolgozol, akkor dobd ki, nem tudom, hogy ezen mit kell húzni az időt.

Egyébként soha semmit se kell, a kell=kényszer. Szabad választási lehetőségeink vannak.

A párkapcsolatban eltöltött szabadidő nem kényszer, hanem lehetőség.

És ő dolgozik? Hány évesek vagytok?

2017. máj. 24. 06:47
 2/23 anonim ***** válasza:
73%
Ő nem dolgozik? Te meg ő hány évesek vagytok?
2017. máj. 24. 07:03
 3/23 A kérdező kommentje:
F 30,N 31. Dolgozik, csak nem annyit amennyit en. Eleg sok mindennel el vagyok maradva, tudja o is, de ennek ellenere követeli, hogy programozzunk.
2017. máj. 24. 07:21
 4/23 anonim ***** válasza:
77%
Mégis hány órát dolgozik egy nap, hogy ennyi energiája marad?
2017. máj. 24. 07:22
 5/23 A kérdező kommentje:
Nem sokat, egy ket orat es nem minden nap.
2017. máj. 24. 07:42
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Milyen munka az olyan, ahol 1-2 órát kell csak dolgozni ennyi évesen?

Te is akkor minek vagy egy olyan alakkal, aki ennyire önző és csak saját magára gondol, a másikat meg telibe sz..rja magyarán? Hogy csak az legyen, amit ő akar, a másik akaratát semmibe veszi?

2017. máj. 24. 07:44
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy kisgyerek felnőtt bőrben. Biztos, hogy jobbat nem találtál?

Miért neked kell hozzá alkalmazkodni? Egy csepp empátia nem szorult bele.

2017. máj. 24. 07:46
 8/23 A kérdező kommentje:
O ugyanezeket mondja rólam...nem vagyok megerto...sehova nem akarok menni..holott ez nem teljesen igaz, de napi szinten nem tudok minden programban reszt venni, amit o kitalál. Faradt vagyok ez van, nincs ennyi energiám. Neki alkalmi munkája van, nekem allandó.
2017. máj. 24. 08:03
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalat: magányos (nem magának való!) férfival nem szabad kezdeni.

A kérdésedben benne van a "kellene" szó. Itt már arról van szó, hogy TE szívességet teszel neki azzal, hogy vele vagy

Az, hogy a párod ilyen keveset dolgozik, három dolgot jelenthet:

1. Nagyon szerencsés, hogy napi 1-2 óra munkával sokat keres, viszont túl sok szabadideje van és unatkozik.

2. Éretlen és mama-hotelben lakik és csak zsebpénzként dolgozik

3. Nincs állandó munkhelye, ami tönkretette az önbecsülését ezért a párkapcsolatában akar kompenzálni.

Ugyanakkar, bármi is az indok, gyerekes hogy nem érti meg, hogy te jobban le vagy terhelve, mint ő.

2017. máj. 24. 08:06
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

És miért csak alkalmi munkái vannak? Miért nem keres állandó munkát? Lusta?

Gondolom otthon lakik a szülőknél. Mond meg neki, hogy amíg nem dolgozik 8-10 órában, addig akadjon le rólad, mert nem tudja milyen érzés. Ha majd elkezd rendesen dolgozni és utána is menni akar mindig minden hova, akkor hajrá (bár ezt kétlem). Ez egy nagyra nőtt kisgyerek, bár nem tudom hány éves.

2017. máj. 24. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!