Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elofordult mar veletek, h a parotok nrm akart elvinni valahova es ezert hazudott?
Figyelt kérdés
Meghivtak valahova es meselte, h megy. Ez egy olyan hely ahova siman vihetne es regebben vitt is. Mikor kerdeztem, h es engem hh nem hiv, azt mondta h nem jutott eszebe. Eleg rosszul esett h konkretan elfelejtjezik rolam mire vegul mondta h ugy gondolta, h nelkulem menne. En most nagyon megbantva erzem magam, nem azert mert nem visz, az nem erdekel. De nem ertem, h miert nem mondta meg oszinten es hazudott kvazi.2016. szept. 21. 00:26
1/3 anonim válasza:
Gondolom azert, mert megis jon a bnoje/ elettarsa/frlesege. Igy eleg gaz lenne, ha jonnel. Hirtelen azt mondta a csaj, h megy megis.
Szerintem most szakits vele, kesobb mrg nagyobb p.fara eses lesz neked.
N
2/3 A kérdező kommentje:
En vagyok az elettarsa mar evek ota nincs neki senkije ez tuti
2016. szept. 21. 08:36
3/3 anonim válasza:
Nem fordult elő ilyen. Általában, az esetek 90%-ban ha készül valahová, elhív, esetleg ha olyan a program, amiről tudja, hogy én nem feltétlenül élvezném, vagy ha épp egyedül szeretne elmenni valahová, pl. találkozni a srácokkal, akkor arról szól. Nem sunnyo, megmondja egyenesen, nálunk ebből nincs sértődés, ha akad külön programunk, nem vagyunk összenőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!