Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudott, miért?

Figyelt kérdés
Természetesen meg fogom vele beszélni amint lesz alkalmam de érdekelnének a vélemények.: a barátom nem rég rákeresett egy lányra a közösségi oldalon és azt mondta a megismerkedésünk előtt szexuális dolgokról beszélgetett a lánnyal ezért törölte ki a beszélgetésüket(mert hogy ezt már ugye nem tudom elolvasni) de láttam hogy amikor mi már együtt voltunk akkor lettek csak ismerősök. nem értem 20/L

2016. szept. 18. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez a felnőtt rovat.
2016. szept. 18. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Ha látod, hogy nem igazat mondja, hanem megpróbál menekülni, félremenni, újrahazudik, ne adj neki sok reményt.

Mert szerintem jobb kijátszani valakit, mintsem bevallani a valóságot és többé nem csinálni olyat, tudva mit is tett s sajnálva azt.... ... sajnos...

Ez nem aa... hiányzik valami a kapcsolatból és megbeszélés helyett egyből máshova megy( ami ugyan úgy hiperszánalmas, gyerekes és féreg dolog), hanem a még nincs semmi, de megakarom csalni a párom ha van esélyem rá dolog..., mert megtehetem.

Vigyázz magadra kérlek. Kétlem, ilyet érdemelnél és időd pazarlód.

De kit tudja..

Kérlek írj rám, szeretném tudni mi lesz a vége.

2016. szept. 18. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Lecserélt volna, de nem jött össze.
2016. szept. 19. 07:46
 4/4 fru_ ***** válasza:

Mindegy is miért hazudott, az nem nagyon fér bele egy párkapcsolatba.

De főleg ilyen ügyben.

Az, hogy előtte, vagy utána ismerkedett nagyon nem mindegy, ha az ismerkedés ilyen szex-orientált dolog volt.

2016. szept. 19. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!