Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti tudnátok tisztelni azt a "férfit", aki rendszeresen ver benneteket?
Van egy ismerősünk, akiről a szűkebb baráti kör tudja, hogy ha csak egy kisebb hibát is vét otthon, simán megüti az elmebeteg barátja. 3 éve vannak együtt. Az érdekes számomra az, hogy ő egy baromi intelligens, megnyerő, kedves és határozott lány - ha viszont a barátja is mellette van, mintha hirtelen kicserélnék, a földet nézi és mindenre bólogat, amit az a gyökér mond vagy csinál, talán mondanom sem kell, hogy nem túl szép hangnemben. Nem arról van szó, hogy kék-zöldre veri, de simán felpofozza, taszigálja, megrángatja. Ezt a csaj is elmesélte már egyszer pár rövid után.
Ez milyen belső működés? Tudom, mik lesznek a válaszok, hogy ti kiálltok magatokért stb., de erről a csajról se mondanám meg, ha egyedül látom, hogy ilyen durva otthon a helyzet. Azt gondolnám: hát ez a nő biztos, hogy kiáll magáért - és nagyon nem...a csaj egyébként 27, a pasija meg 55 éves.
Gondolom a háttérben sokkal bonyolultabb dolgok vannak, mint amit mi laikusként érteni tudunk.
Talán van szerepe némi apakomplexusnak is, így már sejthető, hogy miért tűri a nő a verést, és hogy "tisztelhet" ilyen alakot.
Az egy külön lelkialkat, aki ilyen kapcsolatban megmarad, ahogy az a pasi is, akinek a verés a kapcsolat része. Az az érdekes, hogy ezek valahogy mindig egymásra találnak.
Kérdező szerintem is érdemes lenne erről vele beszélgetni, hogy akar-e valamit tenni az ügy érdekében. Sajnos sok bántalmazott nő nem mer kilépni ilyen kapcsolatból, mert elhiteti vele a bántalmazó hogy senki sem fogja őt szeretni. Én azt tanácsolom, hogy a beszélgetés mellett erősítsétek meg az önbizalmát.
A párjával viszont szívesen megkóstoltatnám a saját főztjét ha értitek mire gondolok. A kék és zöld 50 árnyalatát érdemelné.
24/F
Én éltem bántalmazó kapcsolatban egy hisztérikus férfival, akinek olykor eljárt a keze, de szerencsére a saját nyomora erősebb érzéseket váltott ki belőle, mont hogy velem legyen agresszív, így véget tudtam vetni a kapcsolatnak. Első ütésre hagynék ott bárkit, aki ilyet tenne velem, bár az is igaz, hogy aztán elgondolkoztam, miért választottam akkor úgy, ahogy, és aztán jól választottam.
Egyébként a nő önbecsülésének leépítésével lehet elérni a fent leírt állapotot.
Egyszer próbálhatja meg, utána rögtön csomagolok.
Természetesen én sem ütöm meg őt, se nem hisztizek meg nyavalygok, kiprovokálva a dolgot.
A barátnődnek semmi önbizalma, nem tudom, mt eszik a muksón, de teljesen idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!