Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, ti tudnátok tisztelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti tudnátok tisztelni azt a "férfit", aki rendszeresen ver benneteket?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősünk, akiről a szűkebb baráti kör tudja, hogy ha csak egy kisebb hibát is vét otthon, simán megüti az elmebeteg barátja. 3 éve vannak együtt. Az érdekes számomra az, hogy ő egy baromi intelligens, megnyerő, kedves és határozott lány - ha viszont a barátja is mellette van, mintha hirtelen kicserélnék, a földet nézi és mindenre bólogat, amit az a gyökér mond vagy csinál, talán mondanom sem kell, hogy nem túl szép hangnemben. Nem arról van szó, hogy kék-zöldre veri, de simán felpofozza, taszigálja, megrángatja. Ezt a csaj is elmesélte már egyszer pár rövid után.

Ez milyen belső működés? Tudom, mik lesznek a válaszok, hogy ti kiálltok magatokért stb., de erről a csajról se mondanám meg, ha egyedül látom, hogy ilyen durva otthon a helyzet. Azt gondolnám: hát ez a nő biztos, hogy kiáll magáért - és nagyon nem...a csaj egyébként 27, a pasija meg 55 éves.

2017. máj. 22. 23:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Gondolom a háttérben sokkal bonyolultabb dolgok vannak, mint amit mi laikusként érteni tudunk.

Talán van szerepe némi apakomplexusnak is, így már sejthető, hogy miért tűri a nő a verést, és hogy "tisztelhet" ilyen alakot.

Az egy külön lelkialkat, aki ilyen kapcsolatban megmarad, ahogy az a pasi is, akinek a verés a kapcsolat része. Az az érdekes, hogy ezek valahogy mindig egymásra találnak.

2017. máj. 23. 07:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező szerintem is érdemes lenne erről vele beszélgetni, hogy akar-e valamit tenni az ügy érdekében. Sajnos sok bántalmazott nő nem mer kilépni ilyen kapcsolatból, mert elhiteti vele a bántalmazó hogy senki sem fogja őt szeretni. Én azt tanácsolom, hogy a beszélgetés mellett erősítsétek meg az önbizalmát.

A párjával viszont szívesen megkóstoltatnám a saját főztjét ha értitek mire gondolok. A kék és zöld 50 árnyalatát érdemelné.

24/F

2017. máj. 23. 07:12
 13/18 A kérdező kommentje:
Amikor próbáltam beszélni vele erről, akkor teljesen elbagatellizálta a dolgot, máskor meg olyat mondott, hogy gondolkodik a szakításon, de "múltkor viszont megérdemeltem". Apakomplexus játszhat, mert elhagyta őket kiskorában, de ez még nem magyarázat rá, hogy a verést is miért tűri...
2017. máj. 23. 10:07
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én éltem bántalmazó kapcsolatban egy hisztérikus férfival, akinek olykor eljárt a keze, de szerencsére a saját nyomora erősebb érzéseket váltott ki belőle, mont hogy velem legyen agresszív, így véget tudtam vetni a kapcsolatnak. Első ütésre hagynék ott bárkit, aki ilyet tenne velem, bár az is igaz, hogy aztán elgondolkoztam, miért választottam akkor úgy, ahogy, és aztán jól választottam.

Egyébként a nő önbecsülésének leépítésével lehet elérni a fent leírt állapotot.

2017. máj. 23. 10:58
 15/18 Költőnő? ***** válasza:
100%
Aki már ott tart, hogy kimondja magáról, hogy ő megérdemelte a verést; az itt megmondom, nem fog vak úgy magától szakítani.
2017. máj. 23. 12:12
 16/18 Költőnő? ***** válasza:
Csak úgy *
2017. máj. 23. 12:12
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyszer próbálhatja meg, utána rögtön csomagolok.

Természetesen én sem ütöm meg őt, se nem hisztizek meg nyavalygok, kiprovokálva a dolgot.

A barátnődnek semmi önbizalma, nem tudom, mt eszik a muksón, de teljesen idióta.

2017. máj. 23. 14:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer volt egy ilyen baratom,nem tiszteltem de elturt a helyzetet,penzileg kisemmizett es mindig akkor volt ez mikor a penzem elment a dolgokra,videki vagyok nem tudtam hova menni,anyamek nem tudtak anyagilag tamogatni mert nem allnak ugy,munkatarsaim nem tudtak magukhoz fizetni szoval megvolt love rendesen..De mikor belem allitotta az ollot es az ugyeleten kotottem ki es oszevartak a kezem es a bor legmelyebb reteget sertette fel az ollo olyan mely lett a seb akkor mondtam egyik munkatarsamnak,hogy milyen korulmenyek kozott elek es mutattam a kezem es a papirt es,hogy legyen szives segiteni mert nem akarom,hogy legkozelebb a torkom legyen elvagva..Aztan odafogadott magahoz egy kis szobaba nyomorgunk ketten de ez van jobb mint az ami volt..
2017. aug. 6. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!