Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti tudnátok tisztelni azt a "férfit", aki rendszeresen ver benneteket?
Van egy ismerősünk, akiről a szűkebb baráti kör tudja, hogy ha csak egy kisebb hibát is vét otthon, simán megüti az elmebeteg barátja. 3 éve vannak együtt. Az érdekes számomra az, hogy ő egy baromi intelligens, megnyerő, kedves és határozott lány - ha viszont a barátja is mellette van, mintha hirtelen kicserélnék, a földet nézi és mindenre bólogat, amit az a gyökér mond vagy csinál, talán mondanom sem kell, hogy nem túl szép hangnemben. Nem arról van szó, hogy kék-zöldre veri, de simán felpofozza, taszigálja, megrángatja. Ezt a csaj is elmesélte már egyszer pár rövid után.
Ez milyen belső működés? Tudom, mik lesznek a válaszok, hogy ti kiálltok magatokért stb., de erről a csajról se mondanám meg, ha egyedül látom, hogy ilyen durva otthon a helyzet. Azt gondolnám: hát ez a nő biztos, hogy kiáll magáért - és nagyon nem...a csaj egyébként 27, a pasija meg 55 éves.
Nyilván nem, de én az ilyesmit nem is viselném el. Annyira okos nem lehet a csaj, ha egy ilyen farokkal van együtt és tűri hogy bántalmazzák.
Engem az exvőlegényem pofozott fel anno egyszer. (megcsalt, és mikor ezért azt mondtam neki, hogy részemről vége a kapcsolatnak, megütött) Reflexből visszaütöttem.... na akkor nézett egy nagyot, de nem mert többet megütni, csak elkezdett vitatkozni, majd üvöltözni velem, felváltva fenyegetett azzal hogy tönkreteszi az életem ha elhagyom, illetve könyörgött térden csúszva, hogy ne hagyjam el.
Mint írtam egyszer történt meg, mert ezt követően otthagytam a francba, soha többet nem találkoztam vele. Az volt a szerencsém, hogy nem tudta konkrétan hol lakom, mindig én jártam át hozzá. Fél évig hívogatott utána, smsekkel bombázott. Egy idő után láttam, hogy nem fog leállni, szóval számot cseréltem.
Nem lehet hogy a pasi pénzes, és ezért van vele a csaj, ezért tűri a dolgot?
És a baráti társaságotoknak nem volt még annyi esze, hogy segítsen ennek a szerencsétlennek?
Ritka az, amikor egy bántalmazott nőnek van baráti társasága (illetve hogy a párja engedi, hogy legyenek barátai), szóval nem értem, hogy ti egyáltalán miért nézitek ezt el, és miért tartjátok a kapcsolatot egy ilyen pasival lol????
Egyébként itt nyilván nem tiszteletről, hanem érzelmi és fizikai zsarolásról, kihasználásról és megfélemlítésről van szó.
Miért nem tőle kérdezed meg miért tűri?
És azt is meg kéne kérdezni, szeretne-e változtatni, szakítani. Nem lehet ugyanis segíteni annak, aki maga nem akar változást.
Ha szeretne szakítani, csak valamiért nem mer, akkor pedig lépésenként megbeszélni, mi tartja vissza, ki miben tudná kisegíteni, pl. befogadni egy időre stb. Amíg csak általánosságokban és tanácsosztogatásban kimerül a segítség, addig nem várhatsz csodát.
hú de izom szag van itt...:D
Érdekes olvasni, milyen erős nők vannak manapság. :D
(egy nőt nem verő férfi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!