Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vállal fel egyik barátom sem? Ne írjátok, hogy csak én tudhatom, mert ha tudnám nem írtam volna ide.
Az exemmel 1 évig voltam együtt, a mostanival is egy éve éppen, de ugyanaz a probléma, mint az előzővel. Nem járunk együtt sehova, még boltba sem, szórakozóhelyre pláne nem. Mindig sak nála, vagy nálunk vagyunk, nem értem. Közösségi oldalon olyan, mintha mindketten egyedülállóak lennénk. Haverokkal amúgy megy erre-arra, nem otthonülő tipus.
Egyik jó haverom ma msnen azt írta, hogy "téged mindig csak baszni tartanak" Sírtam, de valahol igaza lehet.
De hogy alakulhatott ez már megint így??
Köszi az eddigi válaszokat. Igazából nem az volt a célom a kérdéssel, hogy az összes férfit leférgezzük, mert látok én magam körül normális párokat. Csak azt nem értem, hogy nekem hogyan sikerül mindig ilyeneket kifognom.:S Az elsőnél még annyira nem is rázott meg ez a dolog, de már a másodiknál igencsak elgondolkozom azon, hogy mi lehet a probléma, mit csinálhatok rosszul.
Hát irigylem azokat, akiknek nem volt ilyen problémája, viszont ha valaki járt már így, akkor azt szívesen meghallgatnám, hogy min változtatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!