Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudhatom, hogy ha már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy ha már nem szeret a barátom?

Figyelt kérdés
Milyen jelei vannak, hogy romlik a kapcsolat, esetleg már nem szeret, nem kíván? Ő 18/F én 16/L
2009. okt. 24. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:
pl ha nincs veled nem is hiányzik, szexuális kapcsolat esetleg egy harmadikkal bevonva, mivel már nem szeret el visel egy nőt vagy egy pasit az ágyban, ...
2009. okt. 24. 23:39
 2/4 anonim ***** válasza:
de egyszerűbb lenne ha megkérdeznéd tőle
2009. okt. 24. 23:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Onnan, hogy megmondja. Lehet nálatok lányoknál nincs konkrétség, de férfiak 95% -ánál nem vajból van a szíve, azt elhiheted. Nagyon konkrétak a férfiak általában, legalább is én és a köreimben lévő fiuk/férfiak azok 1-2 kivételével, akin látszik, hogy kicsit lelki sérült, de az más. Persze, ez nem azt jelenti, hogy szívtelenek vagyunk.

Illetve, ha maradék 5% -ba tartozik, akkor amit a legfőbb dolgok:

- Nem néz a szemedbe

- Nem puszilgat

- Nem csókolgat

- Nem ölelget szívessen

- Nincs kedve hozzád (De ezt úgy is észre veszed mindenkin.)

- Nincs kedve veled találkozni

- Nincs kedve veled menni sehova

- Keresni a kibújókat, ne keljen találkoznotok

Soroljam még? :)

Üdv, bakter

2009. okt. 24. 23:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Minden rendben van, csak annyira félek, hogy attól, hogy egyszer vége lesz, és h nem fog szeretni. Tudom ez egyszer úgy is eljön, de még nagyon nagyon nem szeretném, és kíváncsi voltam a jelekre, hogy ha már valami baj lenne, de még nincsen semmi baj, remélem sokáig nem is lesz. Köszönöm még egyszer :)
2009. okt. 25. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!