Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs meg a kémia. Hogy fogadjam el?
2 éve vagyunk együtt.
Sajnos tudatosítanom kellett magamban, hogy közöttünk nincs meg a kémia. Hiába beszélek vele erről, homokba dugja a fejét és szerinte túlreagálom. Alig kapok egy csókot, azért is könyörögnöm kell.
Ezen kívül minden rendben, és ez a legnehezebb. HUllaszerelmes vagyok belé, és ő is belém. Kitaláljuk egymás gondolatait, közös programok, stb, de a szex nem megy és nem is fog.
Belül marcangol a tudat, hogy emiatt kell véget érnie egy kapsolatomnak? 21 évesek vagyunk. Jó, ha heti 1x van együttlét akármit próbáltam. Nem hozom őt lázba.
Ha szerelem van, akkor eltérnek az igények. Neked mennyi lenne a minimum hetente ?
30/f
Ja azt elfelejtettem, hogy az új ptk szerint a kémia szó nyilvánosság előtti emlegetése 6 év sortűzzel büntetendő.
30/f
Köszönöm a válaszokat.
Az a heti 1 alkalom mostmár erőltetett, régen nagyon jó volt.
Elmondása szerint én nem teszek semmit az ügy érdekében és nem kezdeményezek(akárhogy mászom rá, dobom le a ruháim, veszek fel szexi göncöt, puszilgatom, harapdálom, semmi , SEMMI, és szerinte nem próbálkozom).
Ha meztelenül fekszem mellette, vagy csinálok bármit, fel sem áll neki.
Csókot alig kapok, pedig én igénylem, és akkoris rám szól, hogy ne erőltessem. Amikor felvetettem a problémát, hárított, hogy nincs is semmi baj és minden flottul megy és én generálom a bajt.
Nekem a heti 3-4 lenne a normális, mert anno elmondása szerint az exeivel napi 1 volt.
Beszélj vele, keressetek szexuálterapeutát, stb.
Ha pedig nincs változás, külön utak. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!