Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszünt a kémia, oda a kapcsolat?
3 éves kapcsolat, de én már hónapok óta nem kívánom a párom,mindent megteszek,csakhogy ne kelljen vele lennem..
Egyik oka lehet az,hogy hajlamos elhanyagolni a külsejét, elhízott,ráadásul kezdem nem bírni a testszagát,amit még tusolás után is érzek rajta. Esténként már hozzábújni sem vagyok képes,nem kívánom a közelségét.Egyszóval, a kémia megszünt létezni.
Tapoasztalatok ilyen téren? mennyire súlyos ez, lehet ezzel együtt élni,normálisan,vagy semmi értelme?
Nem a kémia van oda. Igénytelen. Ennyi.
Ha így akarsz élni, hogy oda sem bírsz bújni, akkor persze, lehet. Hogy megéri-e, te tudod.
Megoldás?
Őszinteség. Mondd el neki, és ha mindketten akarjátok, dolgozzatok rajta! Ha nem akarod, akkor meg hagyd el!
ha nem teszik az illata (szaga!) akkor ott a vége.
Adjatok egymásnak esélyt megtalálni az igazit! (akinek még -kis túlzással- de az izzadságát is imádod :-))
5, 6, ott a pont:) Évtizedek teltek el és izzadtan, koszosan is még mindig vonzó a párom illata.
A kérdésben, meg fürdés után sem. Szerintem, itt a vége.
"A "kémia" az már csak ilyen. Max 2 évig szokott tartani. Barátkozz meg a gondolattal, hogy ilyen lesz a következő kémia is, meg az azutáni is..."
Nálunk 7 év alatt sem szűnt meg, szóval ne általánosítsunk. Ez olyan mintha a fellángolást kevernénk a szerelemmel. Igen az egyik elmúlik, a másik megmarad (max egyszer talán átalakul)
Ha már van gyerek akkor nem.
Ezért érdemes csak akkoriban valóban komoly kapcsolatra gondolni amikor már gyereket is akarsz. Mert a kémia úgy is elmúlik. De ha akkorra már van gyerek, akkor egy a kémiánál is ezerszer fontosabb dolog lép a helyébe
A szerelem nem egy cél, hanem csak egy eszköz valami annál is fontosabb felé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!