Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszünt a kémia, oda a kapcsolat?
3 éves kapcsolat, de én már hónapok óta nem kívánom a párom,mindent megteszek,csakhogy ne kelljen vele lennem..
Egyik oka lehet az,hogy hajlamos elhanyagolni a külsejét, elhízott,ráadásul kezdem nem bírni a testszagát,amit még tusolás után is érzek rajta. Esténként már hozzábújni sem vagyok képes,nem kívánom a közelségét.Egyszóval, a kémia megszünt létezni.
Tapoasztalatok ilyen téren? mennyire súlyos ez, lehet ezzel együtt élni,normálisan,vagy semmi értelme?
Légy kedves de őszinte. Mondjuk érdemes lenne tudni ,hogy az elhízás mondjuk ilyen max 5-6 kg-ot takar vagy mondjuk 20kg-ot. Nem mindegy. De mondd meg neki az igazat.
Ugyanakkor nem biztos ,hogy ennyiért el kéne dobni egy kapcsolatot ami amúgy j és működőképes. itt olyan dolgokat soroltál fel amiken lehet változtatni.
Ha a változás után se lesz az igazi , na azt már tényleg nem kell erőltetni.
Ha 3 év alatt nem alakult ki ami összetartsa a kapcsolatot, akkor annak annyi.
Az sajna nem ritka, hogy belekényelmesedik az egyik fél, ez viszont már egy súlyos állapot.
Ha teegy igénytelen emberel akarsz együtt lenni akkor sok boldogsagot...de komolyan nem értem,hogy aki igy elhanyagolja magát és a személyes higiéniát igy semmibe veszi annak hogy lehet párkapcsolata.
Én ilyen csak arra tudok gondolni(és eztmost ne vedd magadra kérdező,nem akarlak bántani)hogy a páros másik tagja is ugyanilyen igénytelen...
Bennem felmerült egy olyan, ami még nem hangzott el: nem lehet, hogy valami betegség van a háttérben? Akár az elhízás miatt is, de az ennyire erős testszag - főleg, ha előtte nem volt jellemző - az mindenképp arról árulkodik, hogy valami hormonális szinten megváltozott bent.
Ha úgy érzed, hogy egyébként szereted, szeretnél vele lenni, csak emiatt "nem megy", akkor megéri a komoly beszélgetés, még ha esetleg meg is bántod - de akkor van lehetőség arra, hogy kivizsgáljátok.
Ha ennél súlyosabbnak érzed a helyzetet, akkor bizony itt már nem sok minden segít, mert akkor nem a testszag a fő oka a vonzalom megszűnésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!