Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy sose fog magasabb szintre emelkedni a kapcsolatunk?
Akkor meg arra gondolj, hogy miért akartál férjhez menni??
Ha az a cél, hogy életed végégi hűségben, szeretetben és elégedettségben élj egy férfi oldalán, akkor az már adott, nem mondtál le róla, hanem megtaláltad.
Ha az hiányzik, hogy nem ugrál körülötted a rokonság pár hétig, meg nincs a "Nagy Nap", fehér ruhával, hintóval, rongyrázással meg több milliós pénzkidobással, akkor gondolj arra, hogy azért az egy napért tényleg megéri-e lemondani a mostani boldogságról?
Miért érzed fontosnak, hogy hozzámenj, és miért érzed úgy, hogy valami kimaradt? (Már azért is érdekelne a válasz, mert én ezt a részét egyáltalán nem értem, férjezett nő létemre se.)
ne haragudj, de ha te szeretnél esküvőt, mert ez fontos neked, ő viszont nem akar, akkor már nem illetek össze
ez a keserűség pedig mindig is ott lesz köztetek, ami szép lassan tönkre fog tenni mindent
Hogy miért akartam? Csak azért, amit a 6. válaszoló leírt, hogy életem végéig hűségben, szeretetben és elégedettségben éljek egy férfi oldalán, és nekem ő az a férfi, aki kell. Nem hiányzik, hogy ugráljanak körülöttem, sose akartam felhajtást.
Számomra ez egy szép gesztus volt mindig is, hogy két ember hivatalosan is összeköti az életét. Nem kell nagy esküvő, drága ruhával, lagzival, én egy meghitt kis szertartást szeretnék, két tanúval, aztán beülni egy étterembe kettesben, utána esetleg egy hét nyaralás valami szép helyen. Még drága gyűrű se kéne, semmi...
Tényleg úgy érzem, hogy szép lassan minden tönkremegy, és nem tudom, hogy mit csináljak, hogy tegyem túl magam rajta. Igazából a kérdést is azért írtam ki, mert annyira fáj ez nekem, és jól esett kiírni magamból, mert senkinek nem mondhatom el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!