Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem nem férfias ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem férfias ez a viselkedés?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy az idén diplomáló pasimat( akiről úgy gondolom hogy elég esze kellene hogy legyen) meghívták a szüleim vacsorára, ő meg nem mer eljönni, mert neki kellemetlen. Engem ez nagyon zavar,hogy ilyen szégyenlős a pasim, amikor társaságban vagyunk akkor is mindig feszült és furán viselkedik.Úgyérzem hogy hiába tetszik a külseje, és egyre inkább háttérbe szorul, mert nem látom benne a férfiasságot.
2017. máj. 17. 18:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát, inkább azt mondanám rá, hogy túl kényelmes. Kellemetlen vacsorázni a szüleiddel? Sajnos az életben sok kellemetlen dolog van, ki kell bírni. Pár óra beszélgetés nem olyan nagy cucc, ráadásul anyukád készít valami finomat, amiből eszik a párod (nálunk anyu főztje miatt már megéri elmenni, ha látogatunk :D), gyors kávé, aztán mentek - azért ez nem a világvége. Ennyi erőfeszítést igazán tehet a kapcsolatotokért.

Képzeld el, köztünk a párommal 13 év korkülönbség van, mikor megismerkedtünk, még nem is voltam 18. A szüleim pár hónap után mondták, hogy már illene bemutatnom a párom, mert csak annyit látnak, mindig hogy jön értem valaki egy autóval én meg beszállok, és ez így nem oké - no hát akkor liftezett egyet a gyomrom, meg a páromnak is, mikor közöltem, hogy szombaton ebédre vagyunk hivatalosak. Kb azt hitte, apu meg fogja verni, hogy egy felnőtt férfi udvarol a "kislányának". De összeszedte magát, vett egy jó üveg bort apunak, anyunak meg egy szép csokor virágot, és szerencsére teljesen jól alakult minden, azóta is bírják egymást, pedig ez már jó pár éve történt. Túlélte, még akkor is, ha kellemetlen volt neki, ez a te párodtól sem túl nagy elvárás.

2017. máj. 18. 11:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha rám hallgatsz, azonnal tipli!

Éretlen..........!!

2017. máj. 22. 03:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!