Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy foglalt férfival való ismerkedésről? Ki a hibás?
És érdekes,akárhányszor olvasok ilyen kérdést ,mindig a szeretőt okoljátok,hogy mekkora ribi...
Érdekes...
Így van... érdekes :'D
én se mászom rá olyan lányra, akinek tudom, hogy pasija van. Ha én rámászok, és elcsábítom, akkor én nem vagyok hibás.
ahogy a harmadik fél, úgy a megcsaló is hibás.
Ha nyitott kapcsolatban van, akkor okés a szex.
Ha viszont monogám kapcsolatot csal meg, az nem túl okés dolog...
Pont, mintha a kolléganőmet hallanám...
Neki se akadály, ha a pasi nős, ugyanúgy rámozdul. Gyakorlatilag sportot űz abból, hogy el tudja-e venni a családjától. Nem egy jól működő házasságot robbantott már szét, mióta ismerem.
Minél nehezebb, annál jobban élvezi. Szép feleség, jó házasság, kisgyerekek.
Ő is ezzel takarózik, hogy ha annyira szeretné, nem lépne félre a pasi. Meg hogy csak jót tesz a feleséggel, legalább megtudja, kinek szült.
Szerintem van nála gond fejben, mert valami zsigeri megvetést érez a férfiak iránt. "Én tudom, hogy minden férfi hűtlen disznó". Aztán csak röhög.
Ha egy férj kijelenti a füle hallatára, hogy jó a házassága, nem lépne félre (vagy utal rá), már látni rajta, hogy vérszemet kapott. Aki önként kezd ki vele, az nem is érdekli. Ebben tetszeleg, hogy bárkit megkaphat.
Nem azt mondom, hogy nem hibás az a padi, akit be tud hálózni, és megcsalja a feleséget!!
De azért hadd ne tekintsem ártatlannak a kisasszonykát!
Aki nős pasival kezd, az nagyon is jól tudja, hogy mivel jár. Nyugodtan mondhatna nemet ő is.
De valahogy minden házas ember talál olyat, akivel dughat.
Erre szokták mondani, hogy " Aki ku.rvának áll, ne sírjon, ha bas.szák."
Ez miféle HÜLYE kérdés már????
Természetesen mind a kettő!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!