Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom apja meglesett meztelenül, ki ezért a hibás?
Páromnál aludtam tegnap este, az apja átjött délután és meglátott öltözés közben. Az egészért engem okol a párom, szerinte én vagyok a hibás, hogy nem csuktam be az ajtót.
Nem gondoltam volna, hogy akárki is megláthat, és amúgy sem hallottam, hogy jött az apja, azt hittem csak ketten vagyunk a lakásban.
Azóta be van vágva a durci, hozzám sem szól a párom.
Szerintetek is én vagyok a hibás ebben a történetben?
Hogyan lehetne ezt értelmesen rendezni?
Szerintem senki nem hibás, hiszen véletlen volt. (Legalábbis remélem, hogy párod édesapja nem direkt lesett meg.)
Ha párod ezért rád haragszik, az szerintem elég nagy problémára utal a párkapcsolatotokban. Sok sikert a megoldásában!
Megmondod neki, hogy legközelebb becsukod az ajtót. Ennyi.
Btw, az apja nem látott még meztelen nőt? Na ugye.
Szerintem tégy úgy, mintha semmi sem történt volna. Ez egy olyan jelentéktelen dolog, hogy nem kell vele foglalkozni. Nem fog elhagyni miatta.
Ha majd azt látod, hogy kicsit enyhül, mondd neki, hogy jöjjön át hozzátok, és lesse meg a húgodat. :)
Legalább valami szépet látott az após? :))
Juj, micsoda tragédia... xD
Bocsi, de ez nagyon zavar: nem "meglesett", hanem "meglátott". A "meglesett" szándékosságot takar.
Szerintem egyikőtök sem hibás, véletlen volt, kész. Van ilyen, én a párom apjára nyitottam rá a fürdőszobában az éjszaka közepén... most itt vajon ő a hibás, amiért nem zárta magára az ajtót a saját házában, vagy én, amiért - hajnal 3-kor - félálomban nem ellenőriztem a villanykapcsoló állását, mielőtt benyitok? xD
Szerintem mondd meg a párodnak, hogy legközelebb óvatosabb leszel (ez tényleg tanácsos, ha más házában vagy, bármikor előfordulhat ilyesmi), de tegye túl magát ezen a hatalmas traumán, és lépjen tovább...
Hibás vagy te,mert,ha öltözködsz,akkor csukd be az ajtót.
Hibás a párod,mert úgy viselkedik,mint egy 15 éves durcás tini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!