Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom apja meglesett meztelenül, ki ezért a hibás?
Figyelt kérdés
Páromnál aludtam tegnap este, az apja átjött délután és meglátott öltözés közben. Az egészért engem okol a párom, szerinte én vagyok a hibás, hogy nem csuktam be az ajtót.
Nem gondoltam volna, hogy akárki is megláthat, és amúgy sem hallottam, hogy jött az apja, azt hittem csak ketten vagyunk a lakásban.
Azóta be van vágva a durci, hozzám sem szól a párom.
Szerintetek is én vagyok a hibás ebben a történetben?
Hogyan lehetne ezt értelmesen rendezni?
2017. ápr. 20. 20:22
11/19 anonim válasza:
Mi vagyunk a hibásak, mert hajlandóak vagyunk rajta gondolkodni.
Holott nincs is min.
12/19 anonim válasza:
Meglesett ? Mert szerintem csak meglátott. És senki se hibás semmi se történt látott na meztelenül. Szerinted soha nem látott még nőt ? Ez egy felfújt baromság amin porogtok.
13/19 anonim válasza:
Tippelhetek, hány évesek vagytok? 15-16? Fejben legalábbis biztos. :D
14/19 Szergej55 válasza:
Végül is örüljön a mocsok, hogy nem jelented fel nemi erőszakért, hogy képzelte, hogy véletlenül meg mert látni! Kattvadász cím, beugrottam.
15/19 anonim válasza:
1. nekem alap, ha máshol vagyok, mindig! csukott ajtónál öltözök
2. a párod meg olyan, mint egy hisztis kisfiú
16/19 anonim válasza:
Engem egyszer fürdés előtt látott meg barátom apja. Nem tudtam, hogy erősebben kell becsukni az ajtót, így amíg vetkőztem kinyilt résnyire és észrevettem, hogy néz. Gyorsan becsuktam, pár percig kellemetlen volt, de aztán mintha mi sem történt volna. Bárkivel előfordulhat. Azóta többször ellenőrzöm az ajtót, de ennyi. Nem történt világvége. Barátod gyerekesen áll a dologhoz, nagyra nőtt csecsemőként nem fogjátok tudni megoldani a "problémát". Ha esetleg képes hozzád szólni, vagy értelmesen válaszolni, kérdezd meg tőle ez miér zavarja őt ennyire?
17/19 anonim válasza:
Na mi a helyzet, abbahagyta már a durcizást?
18/19 anonim válasza:
Nem értem hogy ezzel mi a probléma hogy az apja meglátott, totál úgy viselkedik mintha az apja nem látott volna még fiatal nőt öltözés közben... A párod majd lenyugszik. Én párom is képes jelentéktelen dolgokon felkapni a vizet, volt már arra is példa hogy nyáron meztelenül napoztam az udvaron és ezen is totál kiakadt, pedig nem mondta el miért, csak hisztizett fél napig úgy hogy ezt nálunk csináltam... Aztán utána már nem érdekelte őt.
19/19 anonim válasza:
Ha direkt meglesett, az apa hibája. Ha csak épp meglátott, az véletlen, senki sem igazán bűnös. El kell engedni a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!