Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak én vagyok a hibás?
Már az öngyilkosság is megfordulta fejemben.... lelkisegéllyel beszéltem mielött tényleg megtenném... mások voltak ilyen helyzetben? Hogy tudnám megoldani? Lehetöleg ne azzal h hagyjam a francba, mert tudom h holnap ujra keresni fog és bocsánatot kér... ajánlottam neki is pszichologust és kértem menjünk mediációra hogy megoldjuk a problémáinkat, a gyászt, az ivást.
Köszii elöre is a válaszokat
Te mentális betegségben szenvedsz, amit nagy valószínűséggel továbbörökítettél a gyerekednek, aki "sajátos nevelési igényű", tehát valamilyen szempontból szintén beteg.
Pszichotikumok szedése mellett, egy alkoholistával gyerekgyártáson törted a fejed.
A szegény kis magzatnak egyetlen szerencséje, hogy még időben elment.
Mindketten felelőtlen, nem normális emberek vagytok, ne szaporodjatok!
ti gyenge embernek tűntök
te meg akarod magad ölni, a párod meg iszik...
igenis vannak problémák, de ezeket nem így kell megoldani!
egyáltalán nem a probléma megoldásán dolgoztok, csak menekültök előle...
fájó dolog, nincs jó megoldás, de erősnek kellene lennetek...
lehet ez most gonosz lesz, de nektek nem való egy gyerek, ha nem tudjátok a problémáitokat kezelni megfelelő módon!
24F
Mit akarsz olyantól, aki azt akarja, hogy válassz közte és a gyereked között???
Ha semmi mást nem írsz róla, akkor is azt mondanám, hogy dobd ki. Pokollá fogja tenni a gyereked életét.
Csókoltatom a terapeutád!
Én is egyedül nevelem a sajátos nevelési igényű gyerekemet. És sosem jutna eszembe egy alkoholista férfit behozni az életébe. Mondjuk semmilyent nem hozok be, mert csak egy barátság extrákkal kapcsolatom van. Csak akkor költöznék össze valakivel ha megbizonyosodom arról, hogy kincset érő ember és szereti a gyerekemet. Vagyis lehet hogy soha nem lesz igazi kapcsolatom. De nekem a gyerek az első. A saját igényeimet meg letudom így. Nem hibáztatlak, de én a helyedben alkesz pasit azonnal dobnám, ilyen mentális problémákkal nem vállalnék még egy gyereket, hanem ezt az egyet próbálnám normálisan nevelni. És a gyereknek egy egészséges anyára van szüksége. Járj terápiára, sportolj, kiránduljatok sokat a jó levegőn, meditálj. De ne egy ócska pasassal próbáld megoldani a problémáidat. Szerintem.
Kitartást és jó egészséget kívánok.
N 39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!