Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak én vagyok a hibás?
Khm, má nem azért de mindenki! Nem úgy ismerkedtek meg, hogy a pasi ivott (legalábbis én úgy értelmeztem.)
Hanem egy bizonyos konkrét fájdalmas dolog után ivott. Ami érthetőbb....
Beteg vagy, olyan gyógyszereket szedsz folyamatosan, amivel még gondolnod sem lenne szabad a teherbeesésre, ráadásul egy alkoholistával, akinek olyan betegek már a sejtjei, hogy életképteleónné válik a magzat és elvetélsz.
Szerencsére, mert életet adnál egy újabb nyomoréknak.
Gondolom nem dolgozol és az alkesz sem.
Nagy eséllyel a szegény gyereked sem fog.
Igazad van, ez az ország olyan gazdag, hogy simán eltarthat egy ilyen csapatot! ... és hány ilyen van még!
Fegyveres őr?
Nagyon megnyugtattál!
Nehezen elképzelhető, hogy ilyen állapotban munkába jársz, nyilván ezért feltételezte a válaszoló, hogy le vagy százalékolva.
Ha viszont iskolázott ember vagy, dolgozol, akkor érthetetlen ez a nagyon felelőtlen gondolkodás részedről.
Ne veled szakítson ez a lúzer, te szakíts vele, de ne csak ideig-óráig, hanem véglegesen.
Nem tesz jót neked ez a kapcsolat!
Szedd össze magad, vedd a kezedbe az életed!
A 10-es már leírta, hogy milyen hasznos programokkal töltheted az időt és élhetsz teljes életet.
Újabb gyerek vállalásán a magad és a meglévő gyereked érdekében ne törd a fejed!
Hidd el, nem hiányzik az neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!