Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért menekültök el attól a férfitól, aki mindent meg akar nektek adni?
Nekem ez kompenzációnak tűnik, azon gondolkoznék, hogy mi lehet a bajod? És bocsánat, de ez a fajta ajnározásba burkolt burkolt rátelepedés nem tetszene nekem az fix. De fogadok másnak sem, sőt a férfiak is hülyét kapnának egy hasonló nőtől aka Stepford wifes.
Kell a tér egy kapcsolaton belül is, a levegő. Gondolom te is elvárod, hogy legalább 20× mondja a barátnőd a szeretleket, de mi van ha nincs hozzá kedve?
Garantáltan kinyírod a romantikát ezzel a viselkedéseddel kapcsolatban. Aztán lehet sírni persze, hogy a nőknek semmi nem jó, de erről szó sincs.
Szeretem a csokifagyit is, de ha minden nap 2 kilót kellene megennem belőle csömöröm lenne tőle. Hidd el nem szekálásképp írom, hanem jóindulatból ha megérted megérted ha nem nem.
"Mert tökéletesnek lenni valaki számára egy ijesztő és nagy teher."
Nem erről van szó, az ilyen kaőcsolatfüggő. A vonzalom alapelem, ha nincs, akkor semmi értelme az egésznek.
20x elmondani, hogy szeret, hát nekem ez túl sok.
EZ inkább egy háziszolga, nem partner. Bocsánat a szavakért, de így van.
Nem menekulok el, az en parom majdnem ilyen, nem mondja el mondjuk huszszor, hogy szeret, o inkabb olelget es puszilgat, es nem is vesz nekem minden nap ajandekot, nem is tudna allandoan valami ertelmes es hasznos dologgal meglepni, haszontalan vackok meg nem kellenek. Neha egy virag vagy csoki az oke.
Nem igazan erzem, hogy menekulni kene, amikor mas lanyok meselik, nekik milyen szar, en csak buszkeseget erzek, hogy nekem normalis parom van, nincs igenyem a dramara es a panaszkodasra.
Volt ilyen párom, a szakítás oka az volt, hogy magasról pottyantott arra, hogy én mit szeretnék.
Nála minden grandiózus gesztus volt, volt hogy eltervezett valamit amit én soknak éreztem, felvetettem helyette egy számomra kényelmesebb alternatívát és jött a veszekedés arról, hogy milyen nő vagyok ha nem tudom ezt értékelni, exel példálózás is volt mintha kötelező lenne nekem is ugyanazokat a dolgokat szeretni amit az exnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!