Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek pszichopata párja? Akár bizonyítottan, akár csak sejtetted, hogy az?
Nagyon sok, furcsa érzésem van a párommal kapcsolatban. Az előbb néztem meg egy videót melyben e betegség 10 jellemzője volt feltüntetve.
Abból legalább 8 igaz volt és úgy érzem most látok tisztán. volt hasonló"élményetek"
na akkor kezd el sorolni mi az a 8 hasonlóság.
aztán kezd el mesélni, hogy ennek ellenére miért vagy még mindig vele.
(tudom, mert szereted...)
A kapcsolatotokban milyen tulajdonságai voltak dominánsak amiből rájöttél, hogy pszicho vagy nárciztikus?
Milyen érzés volt megválni tőle?
Volt bizony, de olyan ügyesen manipulált, hogy a kapcsolat alatt természetesen én is magamat hibáztattak még azért is, ami miatta sült el rosszul.
Utólag jöttem rá, hogy s**r volt a palacsintában, amit fogyasztottam. Sajnos nehéz kilépni egy ilyen kapcsolatból, mert a pszichopata megeszi az embernek a lelkét, és elhiteti vele, hogy önmagában értéktelen - azonban ha megteszed, sokkal boldogabb leszel.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!