Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni? Nem szeret, nem tisztel a barátom, mert mindig rohangáltam utána.
Már javasoltak 2 könyvet:
"miért a rossz lányokat szeretik a férfiak
ill. miért a rossz lányokat veszik el a férfiak"
de még nem olvastam
addig vannak ötletek, mit tudok tenni?
oxi írok, mejd ide ebbe a kérdésbe, nem nyitok újat
de tényleg hosszú folyamat lesz
elsőként: most nem fogok könyörögni, futni utána, és ha ő nem hív ma sem megyek át hozzá
vagy majd írjak menet közben?
Egész nyugodtan, ha van kedved, írd akár naplószerűen, mi történt veletek :)
Egyébként ha áthív is, kitalálhatsz valami más elfoglaltságot magadnak, ami miatt nem tudsz mindig csettintésre átmenni. De azért tartsd egyensúlyba a mérleget.
most áthívott magához!
de hogyan?!
"jó lenne ha jönnél takarítani :)"
de vicces....
ezért át sem megyek, csak este.he-he
"jó lenne ha jönnél takarítani :)"
Hűha... hát így nehéz dolgod lesz, át kell értékelnem, amit korábban írtam :)
a takarítós sms-re nem válaszoltam, így rámküldött még egy szépet (vacsira hív, nem takarítani) erre se írtam, aztán írta, hogy reméli egyszer odaérek már hozzá.
átmentem
féltékenységi balhé miatt veszekedtünk, nagyon csúnyákat vágott a fejemhez, erre megint ott akartam hagyni, de szólt, h ne menjek, hát kibékültünk
ma írt, hogy lelkiismeret furdalása van a tegnap miatt és hogy szeret :)
erre én: én is szeretlek
és ezt szerintem nem kellett volna írnom. szóval megint ki kell találnom vmit, hogy legyek hűvös...
Semmi sincs veszve, de azért sms-nél megengedheti magának azt a luxust az ember, hogy 2x, 3x átgondolja, mit ír.
Azt korábban elfelejtettem írni, hogyha megbánt, vagy megsért, szintén közönnyel fogadd. Ez lesz a legnehezebb, de ez a legnagyobb aduásza. Ha a sértéseit nem veszed fel, elhagyja, mert látja majd, hogy nincs értelme, csak magát alázza meg vele (előtted).
tényleg nincs veszve semmi :)
megint írt és még mindig a "nyalis" stádiumban van :)
ok
közönyre fel! :)
és ha éppen még éreztetgeti, hogy szeret?
akkor hogyan reagáljam le, hogy ne szálljon el magától megint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!