Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól cselekedtem?

Szerintem sem cselekedtél jól.
Oké, hogy nem kedveli anyukád a párod, de az, hogy rosszakat is mond róla, és le is tagadja, kb mindennek a teteje. Neked igenis ki kellett volna állnod a párod mellett. Én szakítanék is veled a pasi helyében.

Fordított esetben hogyan éreznéd magad?
Tegyük fel, hogy az ő anyja gyaláz téged, hogy milyen selejt vagy a szemében, a fiának sokkal jobb lány kellene, a párod meg egyszerűen azt mondja, hogy boxoljátok le egymás közt, engem hagyjatok ki. Az hogy esne?

Ki kérdezte ebben a szituban, hogy TE mit szeretnél?
És az, hogy a párod mit szeretne?
Vagy, hogy őt sértették meg?
Anyád neked úgy megbocsát, ha tényleg az anyád... A párodnak nem muszáj neki.
Én is ha mondjuk a testvéreim elől valakit meg kell védenem, akkor neki megyek a testvéremnek, ha kell, mert testvérek vagyunk és úgy is kiabáltunk már egymással sokat és még fogunk is talán. Anyámmal is vol már összetűzésünk, de az Anyám, és én a Fia vagyok és ez akkor se múlik el, ha veszekszünk valamin. Én kiosztottam volna a saját Anyámat, hogy mit képzel magáról. :(
És többet nem engedtem volna őket egy szobában egzisztálni.
Szerencsére Anyám nem ilyen... de a nagymamám... na az kész röhej.

ostoba vagy.
hogy tudnál kimaradni belőle??!!
az anyádról és a pasidról van szó!
gyáva vagy!
igenis állást kell foglalnod, és nyilván nem az anyagias anyucid mellett.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!