Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kéne tennem? Jól cselekedtem?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: az életem pocsék, de megismerkedtem egy sráccal, akivel együtt jártunk, majd pedig úgy intéztem a dolgokat, hogy minél jobban eltávolodjon tőlem (annyira szeretem, hogy képes vagyok "odatolni" másnak, mivel én nem tudok senkit sem hosszú távon boldoggá tenni). Nagyon szeretett, aztán a "terv" sikerült, lassan kiszeretett belőlem és most szakítottunk. Iszonyatosan hiányzik. Fáj mindenem. Gyűlölöm magam. Képes volnék a változásra, de egyelőre nem megy, bárhogyan is próbálom. Szerintetek van még lehetőség visszaszerezni őt a jövőben? Mit tegyek? Késő bánat? Tényleg nagyon, nagyon szeretem.. 24/L2014. júl. 26. 00:01
1/7 anonim válasza:
Ha tényleg kiszeretett belőled (ezt ő mondta?), akkor nincs esély. :(
2/7 anonim válasza:
mond el neki, mond hogy ha adna mégegy esélyt nem élnél vissza vele és mindent megtennél hogy olyan párja légy amijet megérdemel. mond hogy sajnálod, ugyérezted az o érdekében teszed amit teszel, de mostmár ugyérzed nem tudsz nélkule élni és szeretnéd hogy o is ujra így érezzen irántad. és tobbet ne manipulállj a fiu érzelmeivel, utálatos undoríto dolog, ha szeretni akar szeressen, ha nem viszonzod az egy dolog az meg egy másik ha ezért kiirtod az érzelmet is belole...
3/7 anonim válasza:
2es vagyok, egyébként velemis csinállták ezt :) énis azt hazudtam anno hogy kiszerettem belole csak hogy áljon már le azzal hogy kiirtsa belolem, de attol még továbbra is szerettem, szoval nincs még minden reményed veszve
4/7 Fotózás alapfokon válasza:
Pasi vagyok mégis megértelek,lehet hogy nagyon szereted de egy kapcsolatban az a lényeg hogy egymásnak éljünk és őszinték legyenek egymáshoz a felek de ha egyszer vége a kapcsolatotoknak "attól még sok hal van a tengerben" de higy nekem a leg váratlanabb helyzetben és időben ott lesz a nagy ő
5/7 anonim válasza:
ezt a ba@#omsagot...
ezt hivjak “noi logikanak” ugye?
7/7 anonim válasza:
Szerintem mutasd meg neki amit itt le írtál és amit válaszoltak! A kérdés benne van, a válasz is! Aztán majd meg látod hogy reagál! Vagy igen, vagy nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!