Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit kéne tennem? Jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit kéne tennem? Jól cselekedtem?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: az életem pocsék, de megismerkedtem egy sráccal, akivel együtt jártunk, majd pedig úgy intéztem a dolgokat, hogy minél jobban eltávolodjon tőlem (annyira szeretem, hogy képes vagyok "odatolni" másnak, mivel én nem tudok senkit sem hosszú távon boldoggá tenni). Nagyon szeretett, aztán a "terv" sikerült, lassan kiszeretett belőlem és most szakítottunk. Iszonyatosan hiányzik. Fáj mindenem. Gyűlölöm magam. Képes volnék a változásra, de egyelőre nem megy, bárhogyan is próbálom. Szerintetek van még lehetőség visszaszerezni őt a jövőben? Mit tegyek? Késő bánat? Tényleg nagyon, nagyon szeretem.. 24/L
2014. júl. 26. 00:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha tényleg kiszeretett belőled (ezt ő mondta?), akkor nincs esély. :(
2014. júl. 26. 00:05
 2/7 anonim ***** válasza:
mond el neki, mond hogy ha adna mégegy esélyt nem élnél vissza vele és mindent megtennél hogy olyan párja légy amijet megérdemel. mond hogy sajnálod, ugyérezted az o érdekében teszed amit teszel, de mostmár ugyérzed nem tudsz nélkule élni és szeretnéd hogy o is ujra így érezzen irántad. és tobbet ne manipulállj a fiu érzelmeivel, utálatos undoríto dolog, ha szeretni akar szeressen, ha nem viszonzod az egy dolog az meg egy másik ha ezért kiirtod az érzelmet is belole...
2014. júl. 26. 00:05
 3/7 anonim ***** válasza:
2es vagyok, egyébként velemis csinállták ezt :) énis azt hazudtam anno hogy kiszerettem belole csak hogy áljon már le azzal hogy kiirtsa belolem, de attol még továbbra is szerettem, szoval nincs még minden reményed veszve
2014. júl. 26. 00:06
 4/7 Fotózás alapfokon válasza:
Pasi vagyok mégis megértelek,lehet hogy nagyon szereted de egy kapcsolatban az a lényeg hogy egymásnak éljünk és őszinték legyenek egymáshoz a felek de ha egyszer vége a kapcsolatotoknak "attól még sok hal van a tengerben" de higy nekem a leg váratlanabb helyzetben és időben ott lesz a nagy ő
2014. júl. 26. 00:16
 5/7 anonim ***** válasza:

ezt a ba@#omsagot...

ezt hivjak “noi logikanak” ugye?

2014. júl. 26. 00:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Kissé ellentmondásos vagy
2014. júl. 26. 00:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mutasd meg neki amit itt le írtál és amit válaszoltak! A kérdés benne van, a válasz is! Aztán majd meg látod hogy reagál! Vagy igen, vagy nem!
2014. júl. 26. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!