Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar a barátom (19) önbizalomhiánya. Mit kéne tennem?
Tényleg nagyon szeretem őt, de sokszor van olyan érzésem, hogy nagyon nincs önbizalma... Keveset beszél és halkan, a családom előtt leginkább és ez kicsit zavar. Kicsit magasabb és úgymond szélesebb vagyok nála és mivel nem igazán mutatja azt az "erős férfi vagyok" oldalát ezért néha nem merek dolgokat csinálni vele, mert már én érzem tehénnek magamat.
És tényleg jó vele igazából, csak az ilyenek annyira tudnak zavarni néha. De nem mondhatom ezt így meg neki, mert nem rég volt egy nagy vitánk mert tettem valamit régebben (nem csaltam meg) és most mondtam el neki, és félek ha szóba hoznám ezt megint elkezdenénk ezen veszekedni... Viszont valamit tenni akarok. Szerintetek?
Említsd meg neki, ne bántóan "jaj, ne legyél már ilyen, olyan jó pasi vagy, ne idegelj *döntött fej, mosoly*"
Kedvesen jelezd felé, hogy f*ság amit csinál, és ha már ilyen barátnője van, ne viselkedjen már így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!