Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha ennyi idősen nem volt barátom?
14/L:
Faluba laktunk, 5.osztalyos koromba bekoltoztunk egy varosba. Uj suli, uj osztalytarsak stb.
Eleg szepnek tartanak a suliban, bar szerintem azert van tolem sokkal szebb is. Megis nagyon sok fiu kerte h legyek a baratnoje.Termeszetesen mindegyiknek nemet mondtam, mert megcsak nem is ismertem oket.
Az 5.osztalyban mar kinevettek, mert nincs/nem volt meg baratom.Most, 14 evesen nap mint nap szerelmi csalodasokat hallgattam a suliba. Olyanokat mondtak nekem hogy felvagjak az eruket ha nem jarok veluk stb. HAT KEREMSZEPEN hova fajul a vilag, hogy 14 eves lany letemre nem volt baratom es kinevetnek?
Nem leszek valakivel egyutt, akit nem is szeretek. Miert jo, hogy 11-12 evesen csokoloznak az iskola folyosojan? Ezt mar komolyan nem ertem...
(bocsi, az ekezet hiany miatt es lehet h bonyolultan fogalmaztam)
"HAT KEREMSZEPEN hova fajul a vilag, hogy 14
eves lany letemre nem volt baratom es
kinevetnek?"
ugyan arrol beszelunk. Hogy meg csak 14eves vagyok es egyaltalan nem erzem szuksgesnek, amig mas 10evesen smarol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!