Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolnátok a pasitokról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok a pasitokról ezek után?

Figyelt kérdés
A gépében kerestem képeket amiket készítettünk. Kattintgattam és beléptem egy régi mappájába ahol egy szórakozóhelyen a volt bnője fenekét széthúzta. A csajon miniszoknya volt. Szóval mindent lehetett látni ott lent. A párom fejeket vágott ehhez. Nagyon sok ilyen kép kèszült akkor. Van ahol így paskolta a csaj fenekét stb... nekem nagyon kiábrándító volt ezeket látni. Velem nem így viselkedik de elgondolkodtató milyen ember lehetett korabban.
2017. máj. 10. 21:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
19%

Ne fárassz már a hülyeségeddel! Nincs is kedvem leírni milyen idióta pitsa vagy.

Szakíts vele ha már ennyire problémázol rajta bázz! Vagy legalább ne kutakodj az emlékeiben ,múltjában! Mi a fax közöd van neked az exéhez pl.? Na haggyál lógva te iq luvnya

2017. máj. 10. 21:35
 12/18 anonim ***** válasza:
64%

Előtted volt, nem melletted, akkor meg nem mindegy? Nem erre számítottál meglepett, ennyi...

Kialakítottál magadban róla egy képet, és ezt nem nézted ki belőle, de na és? Kinek ne lehetne egy beteg éjszakája az életében... Az, hogy volt ilyen nem jelenti azt, hogy minden hétvégéjén így bulizott és ilyen képek készültek.

Meglephetett, de szerintem nem kell rajta túl sokat pörögnöd, az a múlt a most meg a jelen...

2017. máj. 10. 21:35
 13/18 Sunshinedoll ***** válasza:
90%
Hát én voltam már olyan szórakozóhelyen, ahol a tánc kb egy előjátékkal ért fel, szóval mit tudom én, egyeseknek mi megengedett egy szórakozóhelyen meg mi nem, mindenkinek a személyes morális státuszától függ ez. Ha engem kérdezel, a buszmegállóba nyalakodás se oké, mégis csinálják sokan :D
2017. máj. 10. 21:39
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Várjál még kicsit, veled is megteszi:) Egy óvatlan pillanatban, veled is megteszi:) Kicsit beteg elme, de jó fej lehet.
2017. máj. 10. 21:43
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Most mi 0% ?! Nem én húzkodok random muffokat széjjel matt részegen random helyeken.....Úr Ístem -.-

30/f

2017. máj. 10. 21:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A barátommal már beszélgetés alapján kiderült, hogy mondjuk 6-8 éve biztos nem jöttünk volna be egymásnak. Pont az az arrogáns wannabe cool kid volt, akiket nem bírtam elviselni. Ma más. Felnőtt.
2017. máj. 10. 22:34
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért én is csodálkoznék,hogy ilyen képeket megtart.Én a biztonság kedvéért töröltem volna,nehogy valaki megtalálja őket.Elfogadom,hogy nem szűz a párom,de az ilyen jellegű képeket levédetem,vagy valami,ha már nem törlöm le,már csak a magam érdekében.
2017. máj. 10. 23:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés is volt már, unalmas.
2017. máj. 11. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!