Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok a pasitokról ezek után?
Ne fárassz már a hülyeségeddel! Nincs is kedvem leírni milyen idióta pitsa vagy.
Szakíts vele ha már ennyire problémázol rajta bázz! Vagy legalább ne kutakodj az emlékeiben ,múltjában! Mi a fax közöd van neked az exéhez pl.? Na haggyál lógva te iq luvnya
Előtted volt, nem melletted, akkor meg nem mindegy? Nem erre számítottál meglepett, ennyi...
Kialakítottál magadban róla egy képet, és ezt nem nézted ki belőle, de na és? Kinek ne lehetne egy beteg éjszakája az életében... Az, hogy volt ilyen nem jelenti azt, hogy minden hétvégéjén így bulizott és ilyen képek készültek.
Meglephetett, de szerintem nem kell rajta túl sokat pörögnöd, az a múlt a most meg a jelen...
Most mi 0% ?! Nem én húzkodok random muffokat széjjel matt részegen random helyeken.....Úr Ístem -.-
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!