Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlzott ragaszkodás megöli a szerelmet?
Figyelt kérdés
Eddig mindegyik párkapcsolatom azért ment tönkre mert túlságosan is ragaszkodó tipus vagyok. Miért nem szeretik a mai fiúk ha egy lány nagyon ragaszkodik hozzájuk? Ezt nem úgy kell érteni hogy nem hagyom levegőt venni nem hagyok neki magán életet. Én szeretem ha a párom sokat foglalkozik velem babusgat ölelget amikor csak van ideje. Miért nem tudják ezt értékelni? A ragaszkodás öli meg a szerelmet? Én mindig is ilyen voltam hamar szerelembe estem és oda voltam a páromért. Mindig ugyanezeket a hibákat követem el. Nem tudom mit tegyek. Hogy tudnám elengedni ez a túlzott ragaszkodást?2017. máj. 9. 06:05
21/34 A kérdező kommentje:
Na és szerinted az normális,hogy a páromnak anyuci meg apuci az első és nem én? Szerintem ez se normális dolog de mindegy. Ha itthon is van mit csinál dolgozik dolgozik meg dolgozik velem meg nem foglalkozik magyarul elhanyagol. 27 éves embernek már rég le kellett volna válnia a szüleitől nem pedig kinyalni a seggüket és egy szóra ugrani nekik. Én csak több szeretetre vágyom ennyi az egész nem pedig arra,hogy elhanyagoljanak. Vagy akkor minek az ilyennek barátnő? Neki a munka való úgyis abból áll az egész élete. Ha meg itthon van akkor is mindig csinálgat valamit. De,hogy pl elmenjünk sétálgatni biciklizni egy kicsit kikapcsolódni valahová azt már nem. Ha én felszólalok akkor meg én vagyok a hibás hát nem nézzen egy kicsit magába ő is. Meg amúgyis minek gürcöl annyit hiszen nem is magának keresi a pénzt hanem anyucinak soha nem marad egy vasa se a fizetéséből.
2017. máj. 9. 11:07
22/34 A kérdező kommentje:
Ő amúgy nem is foglalkozik saját magával mindig azt lesi,hogy itthon is mit kell segíteni. Tudom,hogy bennem is van sok hiba de viszont a pasik se szentek.
2017. máj. 9. 11:10
23/34 anonim válasza:
Én imádom a ragaszkdó nőket, csak ne tapadós legyen. Mindennek van egy határa. :)
24/34 A kérdező kommentje:
Én sose voltam tapadós nő mindig megadtam a páromnak a szabadságot de viszont azt is elvárom,hogy törődjön velem.
2017. máj. 9. 11:20
25/34 anonim válasza:
Pont az előbb írtad le, hogy tapadós vagy. Ilyen nővel tudod ki kezdene... Mi az, hogy foglalkozzanak veled? Mi vagy te, háziállat? Felnőtt ember vagy, foglald el magad. Nem vagy már kisgyerek, hogy foglalkozni kelljen veled, találd fel magad. De egyébként rá kellene jönnöd, hogy te azt a törődést keresed a párodban, amit a szüleidtől nem kaptál meg. Ez rossz. Ne tőle várd ezt, hanem apukádtól, anyukádtól.
26/34 A kérdező kommentje:
Látom kiforgatják a szavaimat én nem tapadóst írtam hanem ragaszkodót a kettő nem ugyan az
2017. máj. 9. 12:05
27/34 anonim válasza:
Pedig a kettő pont ugyan az. Magyarázkodhatsz, ha ettől jobban alszol, de akkor sem normális amit csinálsz. Pszichológust fel kellene keresned, ő tényleg tud segíteni. Ha meg nem vagy hajlandó változni, akkor keress egy olyan defektes családi hátterű pasit mint amilyen te vagy, neki ugyan úgy szeretethiánya lesz mint neked.
28/34 anonim válasza:
Megöli, erre én is rájöttem saját káromon. Azt kibogozták előttem, hogy te miért vagy ilyen. Szeretet nyelv helyett inkább a kötődési mintákat nézd meg, mert ha rájössz hogy mások vagytok akkor könnyebb elfogadni azt is hogy ha a pasidnak távolság kell az nem azt jelenti hogy nem szeret, hanem azt hogy ő ilyen. Pont a két véglet vagytok. Te ragaszkodsz, ő kevésbé és nem csak hozzád, hanem senkihez sem aki nem a családja. Vagy elfogadod és nem éled meg úgy mintha ellened irányulna, vagy keress olyat aki ugyan úgy tapad ahogy te.
29/34 anonim válasza:
Ilyen voltam én is.Két kapcsolatom is ez miatt ment tönkre.Aztán a harmadik kapcsolatba inkább a fiú volt ilyen,és őt én dobtam.
A jelenlegi kapcsolatomba meg semmi gond.Talan mindketten ugyan ugy ragaszkodunk a másikhoz,és vele akarunk lenni.
Az meg számomra termèszetes,hogy a szüleinek segit,vagy ugrik.Bár attól függ,hogy miért.
30/34 A kérdező kommentje:
Nem magyarázkodok én senki az biztos.
2017. máj. 9. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!