Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek túlzott ragaszkodás ellen?
Figyelt kérdés
Állandóan uralkodni akarok a párom felett. Ideges vagyok és vitatkozok ha elmegy a barátaival és nem velem van, vagy egy nap nem tudunk olyan sokat beszélni. Mindig azt akarom, hogy csak velem legyen és velem foglalkozzon. Már nehezen bírja és beismerem ez az én hibám. Mit tehetnék ez ellen?2016. dec. 19. 12:42
1/16 anonim válasza:
Keress magadnak elfoglaltsagot, hobbit, legyel a barataiddal
2/16 anonim válasza:
Keress valami elfoglaltságot magadnak. Nincsenek hobbijaid, vagy bármi olyan tevékenységed, ami nem a faszidhoz kapcsolódik?
3/16 A kérdező kommentje:
Elvagyok a barátaimmal, de akkor is ez a helyzet és nehezen tudom visszafogni magam. Már majdnem azt mondtam neki, hogy ne találkozzon a barátaival. Ami teljesen abnormális, tudom
2016. dec. 19. 12:45
4/16 A kérdező kommentje:
Hisztizek ha elmegy sörözni. Maga a tudat. És olyankor robbanok. Jön a féltékenykedés is, hogy biztos megcsal
2016. dec. 19. 12:47
5/16 anonim válasza:
Mindenki azt fogja erre mondani neked, hogy az onbizalmadon javits.. Amugy jarj el te is a baratnoiddel bizni, kikapcsolodni, eroltesd meg magad egy kicsit es ha erzed, hogy robbannal akkor mindenkeppen fogs vissza magad.
Hogyha a kapcsolatotokban nincsen semmi baj es a baratod nem ad okot a feltekenykedesre akkor ne krealj magadnak es magatoknak ilyesfajta problemakat. Te is tudod jol, hogy bele fog ebbe unni, barmennyire szeret teged elege lesz abbol ahogy viselkedsz. Magadnak koszonheted majd ha tenyleg megcsal.
Bizz benne, es ne a legrosszabbra gondolj, mindenkinek szuksege van a barataira, nem azert megy veluk akarhova, hogy mas csajokat szedjen fel hanem azert, hogy tenyleg a haverokkal legyen.
7/16 anonim válasza:
Valamit kezdj magaddal mert így megölöd a kapcdolatot!bar lehet mar sikerult....
8/16 anonim válasza:
Én már rég ott hagytalak volna a fenébe. Nagyon unatkozhatsz ezek szerint. Kösd le magad valamivel.
9/16 anonim válasza:
Önmagaddal van problémád, amit kivetítesz rá. Ha nem megy egyedül, kérj segítséget, mert ez a fajta kisajátítós ragaszkodás már-már beteges. Sosem lesz egy épkézláb, tartós kapcsolatod, ha ezen sűrgősen nem változtatsz. Én nőként sem viselem el a legkisebb féltékenységet, uralkodást, irányítást, a férfiaknak ez evolúciós és egyéb okokból még nehezebben megy. Nem egészséges. Egy kapcsolat amúgy is csak akkor működőképes, ha mindenkinek megmarad a privát szféra, "énidő", ahova nem tud és nem is akar "utánanyúlni" a másik. Akinek nem megy a hétköznapokban ez a fajta elengedés és bizalom, az komoly önértékelési problémákkal küzd alsó hangon is és még ki tudja mi minden van/lehet mögötte. Vannak emberek, akik szerint például egy kis mértékű féltékenység még szexi is lehet, én elhiszem, bár nem tartozom közéjük. Tudom, nem ez a téma, de én a zöld szemű szörnnyel spec úgy vagyok, ha nincs rá okom minek, ha meg van akkor már *aszhatom, ergo a legértelmetlenebb és leginkább fölösleges dolog a világon. Ha nem hagysz semmiféle teret neki, elmenekül, de nem csak ő, hanem mindenki más is a jövőben. Nem is értem. Miért kellene minden idejét veled töltenie, egyfolytában veled beszélnie? Ha ezt tenné, az nem azt jelentené, hogy olyan hajjdenagyon szeret, hanem hogy nincsen semmi és senki más az életében, márpedig ha ez lenne a szitu, az sokkal inkább lenne tragikus rád és a kapcsolatototkra nézve. Ne akarj olyan pasit, akinek te vagy az egész univerzum, egészséges kivitelben olyan nem létezik. Akinek mégis, az nem romantikus hősszerelmes általában, hanem inkább a szocio/pszichopatára hajaz, olyat pedig nyílván nem kívánsz magadnak te sem.
10/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hasznos válaszokat. Teljesen egyetértek és próbálok magamon sürgősen változtatni. :)
2016. dec. 19. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!