Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek túlzott ragaszkodás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek túlzott ragaszkodás ellen?

Figyelt kérdés
Állandóan uralkodni akarok a párom felett. Ideges vagyok és vitatkozok ha elmegy a barátaival és nem velem van, vagy egy nap nem tudunk olyan sokat beszélni. Mindig azt akarom, hogy csak velem legyen és velem foglalkozzon. Már nehezen bírja és beismerem ez az én hibám. Mit tehetnék ez ellen?

2016. dec. 19. 12:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Próbálj meg uralkodni magadon! Próbálj meg arra gondolni, hogy ezt már nem sokáig fogja tűrni a párod, ez legyen, ami erőt ad, gondolom nem akarod elveszíteni.
2016. dec. 19. 13:24
 12/16 anonim ***** válasza:
50%

Mi az oka, hogy nem bízol benne?

Ugyanis ha el tudod képzelni, hogy megcsaljon, akkor nincs meg a bizalom. Okot adott már a kételkedésre a párod, esetleg előtte volt egy rossz kapcsolatod, ahol az exed semmibe nézett? Fejtsd meg az okokat, te tudod őket. A másik dolog, hogy unatkozhatsz otthon. Túlságosan igényled, hogy a párod CSAK veled legyen elfoglalva. Ez azért lehet, mert nélküle nem tudod jól érezni magad... Mi kötne le? Kezdj bele valamibe, biztosan találsz olyan elfoglaltságot, amit a palid nélkül is tudsz élvezni.

21/L

2016. dec. 19. 13:24
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

Én ugyanilyen vagyok... vagyis voltam. Most sem lennék feldobva tőle, de szerencsére nincs is igénye rá, azelőtt is csak azért volt el nagy ivós emberekkel, hogy addig se otthon legyen (a családja elég érdekes). Mióta velem van, erre semmi igénye, normális emberekkel meg miért ne lehetne. Ha meg olyan rendezvény van, mindenképp visz engem.

Ha amúgy nem ad rá okot, akkor önbizalomhiány, én tudom is magamról, hogy ez a bajom, illetve ez volt. Tényleg változtatni kell magadon, önbizalmat növelni, ha szépnek látod magad és vonzónak, hidd el, nem fogsz többet féltékenykedni és ő is még többet fog veled foglalkozni:)

2016. dec. 19. 13:26
 14/16 anonim ***** válasza:
64%
Ugyanilyen vagyok és zavar, hogy a párom meg nem ilyen...jól esne, ha ilyen lenne, mint te. Tudom, hogy ez nem normális, de én meg erre vágynék talán az önbizalomhiányom miatt és tőle ezt egyáltalán nem kapom meg :(
2016. dec. 19. 13:44
 15/16 anonim ***** válasza:
28%

Én tudom mit csinálj. Takaríts ki, főzz, moss. Ha ez nem elég, el tudsz menni dolgozni.

30/f

2016. dec. 19. 14:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Régen én is nagyon ilyen voltam, zavart ha a barátom elment a barátaival, de sokszor volt úgy, hogy egész nap 1-2 órát beszéltünk emiatt, mert ő mondjuk este 7-8-kor bement a haverjaival a városba, és én akkor nem szeretek írni neki, mert akkor foglalkozzon velük, ne velem. Rengetegszer fordult elő olyan is, hogy nekem kegyetlen rossz napom volt, és csak arra vártam, hogy beszélhessek a barátommal és akkor jött a "ma este bemegyünk a srácokkal" és az akkor nem esett jól. Aztán idővel rájöttem arra is, hogy voltak problémák az exekkel is, ezért nem teljesen bíztam benne, tudtam hogy nem csal meg, de nekem már az is megcsalás ha érez valamit egy másik lány iránt. A harmadik okom pedig az volt, hogy én szinte soha nem iszok, elvből is, meg nem szeretem az alkohol ízét, és eleinte a barátom is ilyen volt, egész életében 1x volt részeg, és ezt én nagyon szeretem benne, de aztán jöttek a kimászkálások, meg tudom, hogy a haverjai nem vetik meg a piát és ez idegesített, hogy nem tudom, hogy a barátom mennyit iszik. Mert ő anno megmondta, hogy akkor figyelt fel rám, amikor mondta hogy én nem iszok, és persze én is boldog voltam, hogy találtam egy ilyen barátot, és kicsit igazságtalannak éreztem, hogy én továbbra se iszok, ergo ugyanolyan vagyok ahogy megismert, ő meg azért már nincs teljesen ellene az alkoholnak. Nem részeges most se, nem azt akarom mondani, de ha elmegy a barátaival, akkor iszik ezt-azt a társaság miatt, de soha nem részeg.

Szerintem neked is ezt kell megtalálnod magadban, hogy miért zavar téged az, hogy a barátod elmegy a haverjaival. És amikor elmegy, akkor ne mérgelődj, tanulj, olvass, nézz sorozatot, és örülj annak, hogy 2-3 óráig nem pittyeg a telefonod :) Én is nagyon ragaszkodó típus voltam, de manapság tudom értékelni azt az időt is, amit a barátom nélkül töltök.

2016. dec. 19. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!