Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmet miért zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet miért zavarja hogy szeretek a gépemre költeni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok függő,de szeretem ha a gépem korszerű,erre mindig teszek félre pénzt,nem ülők egész nap előtte egész nap,de egy nehéz nap után jól esik egy nagyot kockulni,a barátnőm szerint meg felesleges pénz kidobás.
2017. máj. 8. 14:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Kocka lány vagyok, szóval úgy írom, hogy ne próbálj megértést várni olyan emberektől, akik alapvetően nem szeretnek játszani, mert fogalmuk sincs róla, te miért szeretsz. Hagyd rájuk.

Én tavaly vettem magamnak egy gamer PC-t, az se két fillér volt, úgyhogy teljesen megértem, hogy költesz rá, és boldog vagy ha max grafon hasítanak az új játékok.

Emellett viszont fontos, hogy a barátnődre is szánj elég időt, figyelmet, a közös költségekből is vedd ki a részed, és ne a gép legyen az egyetlen dolog, amire félre teszel, legyél előrelátó más területen is. Ha ez megvan, és így is nyaggat, akkor meg hanyagold, mert saját hobbihoz neked is jogod van, tökmindegy, hogy az bélyeg gyűjtés, sorozat nézés, vagy kockulás.

2017. máj. 8. 17:26
 22/28 anonim ***** válasza:
Mennyit keresel és a gépre mennyi pénzt költesz?
2017. máj. 8. 18:47
 23/28 anonim ***** válasza:
34%

#21:

miért lennék beteg? én kerestem meg rá a pénzt, félévi spórolt pénzem "csak" és hobbi szinten játékfejlesztéssel foglalkozom, és ez egy mérföldkő, ezért megdolgoztam...

szerintem a kérdező is megdolgozott a gépért és ha vágyik rá miért ne vehetné meg?

persze sokan feleslegesnek vélik, meg van egy szint (pl az enyém :D) ami már tényleg túlzás lehet, de ha az ember erre rak félre miért ne vehetné meg?

24F

2017. máj. 8. 18:50
 24/28 anonim ***** válasza:
38%
Majd ha elkezdesz dolgozni, eszedbe sem fog jutni gépet fejlesztgetni, nemhogy venni. Még gyerekek vagytok.
2017. máj. 8. 21:22
 25/28 anonim ***** válasza:
Pontosan. A srác megrekedt gyerekkorban, a csaj meg kezd felnőni. Ennyi. Nem éri meg ilyen kapcsolatban lenni, összeköltözés, gyerek ide még kizárt, minimum 10 évig.
2017. máj. 9. 15:56
 26/28 anonim ***** válasza:
Vicc :D
2017. máj. 9. 21:18
 27/28 anonim ***** válasza:

Na és, ha még gyerek? :D

Addig kell élvezni a gyerekkort, amíg tart,

és addig kell ilyenekre költeni, amíg lehet. :)

Szerintem sincs semmi baj ezzel.

Az lehet inkább a baj, hogy a csaj azt érezheti, hogy a gép fontosabb, mint ő.

21/L

2017. máj. 10. 11:48
 28/28 anonim ***** válasza:

Nekem a szomszédom 31 éves. Szerintem még nem nagyon volt barátnője. Egész életében elég nagy kocka volt. Szeretett játékokkal foglalkozni.

Győrbe járt egyetemre, most meg már dolgozik egy útépítő cégnél. Valószínűleg elég jól keres vele.

Őt még egyenlőre nem érdekli a nőzés.

2017. máj. 14. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!