Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet miért zavarja hogy szeretek a gépemre költeni?
Ti el is olvassátok a kérdést?
A barátnőnek nem a kockulással van baja, hanem hogy PÉNZT költ rá.Magyarul a pénztárcájában turkál.
És nő vagyok mielőtt nekem estek, hogy nőgyűlölő fickó vagyok :D
sok büdös gyik kocka 0% kösz. fáj az igazság, de már megszoktam.
és ezeknek van barátnője..áhhh el se hiszem b+...
nyálazzátok meg.
én 1.2 milkáért tervezek gépet venni, senki nem szólhat bele...
ha te dolgoztál meg érte szerintem jogos, hogy TE döntesz a saját pénzedről...akkor ha te azt mondod, hogy felesleges a havi X ruha, smink cucc........akkor ő leáll vele?
te dolgoztál meg érte, te döntesz róla! nem ő!
24F
És milyen gyakran van közös program?
Egy kapcsolatot nem elég kialakítani, megtartani is tudni kell.
Na nehogymár egymáson kelljen lógni, meg nem arra költeni a saját pénzed amire akarod. És amikor a csaj smsezget, meg a fb-t tolja miközben közös programon vagytok. Elmentek ám a búsba. :D
30/f
Az egyik exem hangszórób..i volt. (nem ezzel foglalkozott)
Soha semmire nem hívott meg, csak ünnepeken lepett meg valami aprósággal(sportszelet, bizsu) de ezüst-arany kábelre az erősítőhöz bezzeg futotta, mert az fontos, hogy jobban vezesse a mittudoménmit a tisztább hangzás miatt.
Nem is csodálom, hogy tönkrement a kapcsolatunk. Szerinte én voltam hisztis, ne osszam be a pénzét. Nem is azzal volt a bajom, hogy költ a kábelre, hanem azzal, hogy rajtam spórol, hogy a gépre fussa. Ne legyek már a gép mögött fontossági sorrendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!