Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmet miért zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet miért zavarja hogy szeretek a gépemre költeni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok függő,de szeretem ha a gépem korszerű,erre mindig teszek félre pénzt,nem ülők egész nap előtte egész nap,de egy nehéz nap után jól esik egy nagyot kockulni,a barátnőm szerint meg felesleges pénz kidobás.
2017. máj. 8. 14:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
40%

Ti el is olvassátok a kérdést?

A barátnőnek nem a kockulással van baja, hanem hogy PÉNZT költ rá.Magyarul a pénztárcájában turkál.

És nő vagyok mielőtt nekem estek, hogy nőgyűlölő fickó vagyok :D

2017. máj. 8. 14:36
 12/28 anonim ***** válasza:
33%

sok büdös gyik kocka 0% kösz. fáj az igazság, de már megszoktam.

és ezeknek van barátnője..áhhh el se hiszem b+...

nyálazzátok meg.

2017. máj. 8. 14:37
 13/28 anonim ***** válasza:
37%

én 1.2 milkáért tervezek gépet venni, senki nem szólhat bele...

ha te dolgoztál meg érte szerintem jogos, hogy TE döntesz a saját pénzedről...akkor ha te azt mondod, hogy felesleges a havi X ruha, smink cucc........akkor ő leáll vele?

te dolgoztál meg érte, te döntesz róla! nem ő!

24F

2017. máj. 8. 14:38
 14/28 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem az zavarja a szerencsétlen lányt, hogy a gépedre költesz, hanem hogy vele nem foglalkozol és inkább költesz a gépedre mint közös programra.
2017. máj. 8. 14:54
 15/28 A kérdező kommentje:
De írtam hogy foglalkozom vele is,nem egész nap ülök a gép előtt,azért annyira nem köt le hogy a napomat előtte töltsem.
2017. máj. 8. 15:08
 16/28 anonim ***** válasza:

És milyen gyakran van közös program?

Egy kapcsolatot nem elég kialakítani, megtartani is tudni kell.

2017. máj. 8. 15:14
 17/28 anonim ***** válasza:

Na nehogymár egymáson kelljen lógni, meg nem arra költeni a saját pénzed amire akarod. És amikor a csaj smsezget, meg a fb-t tolja miközben közös programon vagytok. Elmentek ám a búsba. :D

30/f

2017. máj. 8. 15:27
 18/28 A kérdező kommentje:
Hétvégéken mindig kitalálunk valamit,attól függ mire van kedvünk
2017. máj. 8. 15:47
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik exem hangszórób..i volt. (nem ezzel foglalkozott)

Soha semmire nem hívott meg, csak ünnepeken lepett meg valami aprósággal(sportszelet, bizsu) de ezüst-arany kábelre az erősítőhöz bezzeg futotta, mert az fontos, hogy jobban vezesse a mittudoménmit a tisztább hangzás miatt.

Nem is csodálom, hogy tönkrement a kapcsolatunk. Szerinte én voltam hisztis, ne osszam be a pénzét. Nem is azzal volt a bajom, hogy költ a kábelre, hanem azzal, hogy rajtam spórol, hogy a gépre fussa. Ne legyek már a gép mögött fontossági sorrendben.

2017. máj. 8. 15:52
 20/28 anonim ***** válasza:
89%
Hát emberek...ti se vagytok normálisak az tuti. 1,2 milláért gépet venni? Te beteg ember vagy, komolyan mondom :D Egyébként meg a csajodnak nem az a baja kedves kérdező, hogy gépezel, hanem, hogy ahelyett, hogy vele foglalkoznál, gépezel. Ő a második a sorban és ez nagy baj. Ha hazaérsz, nem csak a géppel lehet kikapcsolódni, hanem a barátnőddel is. Ha meg neked az nem kikapcsolódás, hogy vele vagy, akkor elég nagy balfék vagy és inkább hagyd ott, találjon egy normális felnőtt embert. Te még gyerek vagy.
2017. máj. 8. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!