Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a barátnőmet, akit még mindig szeretek?
hát ez elég szomorú... szerintem felejtsd el és keress egy másik csajt! Ha már nem szeret akkor nincs mit tenni erőltetni meg nem kell ami már nem megy ettől függetlenül úgy értelmeztem, hogy ő még jó érzéssel gondol majd rád , mert sokat jelentettél neki, hiszen szeretett téged, de úgy gondolom ne számíts többre ezt Ő is leszögezte neked! Most még nehéz lesz, de idővel majd helyre rázódsz csak őrültséget el ne kövess miatta, mert nem érné meg! Könyörögni meg nem szabad, mert akkor papucsnak írod le magad mások előtt egy férfi legyen férfi és ha kell akkor lépjen tovább!
Remélem sikerül voltam már hasonló helyzetben szóval tapasztalat!
hát ez elég szomorú... szerintem felejtsd el és keress egy másik csajt! Ha már nem szeret akkor nincs mit tenni erőltetni meg nem kell ami már nem megy ettől függetlenül úgy értelmeztem, hogy ő még jó érzéssel gondol majd rád , mert sokat jelentettél neki, hiszen szeretett téged, de úgy gondolom ne számíts többre ezt Ő is leszögezte neked! Most még nehéz lesz, de idővel majd helyre rázódsz csak őrültséget el ne kövess miatta, mert nem érné meg! Könyörögni meg nem szabad, mert akkor papucsnak írod le magad mások előtt egy férfi legyen férfi és ha kell akkor lépjen tovább!
Remélem sikerül voltam már hasonló helyzetben szóval tapasztalat! 21/F
Egy lusta tetű voltál és elcsesztél mindent.
Más összetenné a két kezét ha egy ilyen barátnője lenne.
Szerintem sem fog már megbocsájtani.
Esetleg 1 hónap múlva írhatsz neki egy SMS-t, hogy találkozhatnátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!