Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a barátnőmet, akit még mindig szeretek?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő:A barátnőm(24) szakitott velem(23) a múlt héten.6 évig voltunk együtt és azt mondta,hogy már nem szerelmes belém és ez neki igy nem jó.Idén Júniusban költöztünk össze úgy,hogy ő ultimátumot adott,hogy vagy költözök vagy vége.Azóta sok apró veszekedés volt köztünk a háztartás miatt.Bevallom nem csináltam tényleg semmit amig ott voltam kb 1.5 hónapig.Többek közt dacból sem,mert úgy gondoltam,hogy örüljön annak,hogy egyáltalán odaköltöztem.Hiba volt!.Ő dolgozik én suliba járok(korábban csak papiron,ebben is teljesen igaza volt),de ő mindig nehezményezte,hogy nyáron én nem csináltam semmit ő pedig dolgozott.Augusztusban volt egy hét szabadsága és én nem mentem vele sehova.Azt mondja ez tetőzött nála.Gond volt,hogy én éjjeli bagoly vagyok ő meg nem.Augusztus végén már akart szakitani,de visszakönyörögtem magam.Megigértem neki mindent,hogy megváltozok,ősztöl bejárok a suliba stb.Adott egy-két hónap haladékot,de a múlt héten hazajött a melóból és kiakadt,mert én nem főztem ebédet.Erről is beszéltünk korábban.Szerinte ha én otthon vagyok akkor főzzek ebédet mert ő hazajön fáradtan és akkor nem akar nekiállni.Azt is emlitette,hogy nem szólna egy szót se,ha én is dolgoznék vagy amikor sulim van és bennt vagyok délutánig.Aznap közölte velem,hogy ő már nem szeret és a dolgot már érzelmileg lezárta magában.Apró tüskék sokasága van benne és nem akar engem becsapni és azt sem akarja,hogy én úgy érezzem kihasznál anyagilag.Szerinte jobb ez igy és hogy én is jobbat érdemlek,aki szerelmes belém.Ott voltam nála még 3 napot,de hajthatatlan volt.Én tényleg próbáltam változni és változtam is,de ő azt mondta bizonyos dolgokban nem és ő nem is akar engem megváltoztatni.Őt már nem érdekli,hogy változom-e.Azzal váltunk el,hogy én ne keressem őt,mert nem hisz a férfi és nő közötti barátságban és ez mindkettőnknek rossz lenne.A helyzet az,hogy én ezek után nagyon elgondolkodtam mindenen(sőt korábban is,ezért is kezdtem változtatni pár dolgon pl.suliba járás reggel)és most tudom igazán értékelni azt amit értem akart tenni és a bölcs felfogását,amit még a nagyszüleim és anyám is magasztalnak.Azt is mondta,hogy ha valakivel szakit,akkor szerintem nincs esélye az újrakezdésnek és ebben ne reménykedjek!Nem tudom miért,de egy olyat is mondott,hogy gyakran eszébe fogok jutni és lehet néha ő is el fog pityeredni,de ne épitsek erre!Magam alatt vagyok teljesen és bármit megtennék azért,hogy visszakapjam az életem szerelmét!Ne haragudjatok a túl hosszú szövegért,de én megdöglök,annyira szomorú vagyok!
2010. okt. 7. 02:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

hát ez elég szomorú... szerintem felejtsd el és keress egy másik csajt! Ha már nem szeret akkor nincs mit tenni erőltetni meg nem kell ami már nem megy ettől függetlenül úgy értelmeztem, hogy ő még jó érzéssel gondol majd rád , mert sokat jelentettél neki, hiszen szeretett téged, de úgy gondolom ne számíts többre ezt Ő is leszögezte neked! Most még nehéz lesz, de idővel majd helyre rázódsz csak őrültséget el ne kövess miatta, mert nem érné meg! Könyörögni meg nem szabad, mert akkor papucsnak írod le magad mások előtt egy férfi legyen férfi és ha kell akkor lépjen tovább!

Remélem sikerül voltam már hasonló helyzetben szóval tapasztalat!

2010. okt. 7. 02:33
 2/16 anonim ***** válasza:

hát ez elég szomorú... szerintem felejtsd el és keress egy másik csajt! Ha már nem szeret akkor nincs mit tenni erőltetni meg nem kell ami már nem megy ettől függetlenül úgy értelmeztem, hogy ő még jó érzéssel gondol majd rád , mert sokat jelentettél neki, hiszen szeretett téged, de úgy gondolom ne számíts többre ezt Ő is leszögezte neked! Most még nehéz lesz, de idővel majd helyre rázódsz csak őrültséget el ne kövess miatta, mert nem érné meg! Könyörögni meg nem szabad, mert akkor papucsnak írod le magad mások előtt egy férfi legyen férfi és ha kell akkor lépjen tovább!

Remélem sikerül voltam már hasonló helyzetben szóval tapasztalat! 21/F

2010. okt. 7. 02:33
 3/16 anonim ***** válasza:
bocs 2x küldte el...
2010. okt. 7. 02:34
 4/16 A kérdező kommentje:
Tudod az a helyzet,hogy segitett nekem összepakolni,miközben én a könnyeimmel küszködtem és ő megsimogatott és ezt mondta:"Husi ne sirj,én elhiszem,hogy máshogy csinálnád,de ez már nem elég!".Aztán átöletltem és ő is engem 2 arc puszi kiséretében búcsuztunk el.Nem gondolom,hogy ez megalázkodás lenne.
2010. okt. 7. 02:49
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hallod, most nagyon őszinte leszek. Ha minden igaz, mai leírtál, akkor a legjobb NŐT (!!) vesztetted el a lustaságod miatt. Ilyet kereshetsz ám az életben cimbora. Rtika, csak megsúgom. És nem fogja veled újrakezdeni. (Ismerem ezt a női típust és ezek a legéletrevalóbbak, becsületesek, jó velük élni. Sokat megtesznek a kapcsolatért.) Sajnos még nem vagy felnőve az ilyen nőkhöz.
2010. okt. 7. 07:14
 6/16 anonim ***** válasza:

Egy lusta tetű voltál és elcsesztél mindent.

Más összetenné a két kezét ha egy ilyen barátnője lenne.

Szerintem sem fog már megbocsájtani.

Esetleg 1 hónap múlva írhatsz neki egy SMS-t, hogy találkozhatnátok.

2010. okt. 7. 08:10
 7/16 A kérdező kommentje:
Ne is mondjátok teljesen igazatok van!Tudom,hogy mindent elrontottam és pont ez fáj a legjobban,hogy ilyen szuper nőt nem találok mégegyet!Bármit megtennék,hogy visszaszerezzem!
2010. okt. 7. 14:45
 8/16 A kérdező kommentje:
Most jutott eszembe,hogy a legvégén azt mondta,hogy igazából túl sok baj nem volt velem,de nála ez kihűlt.Az biztos,hogy ha adna még egy lehetőséget én a messzemnőkig élnék vele és nem süppednék bele a kapcsoaltba és őt sem hagynám!
2010. okt. 7. 14:47
 9/16 A kérdező kommentje:
Ma van egy hete,hogy elköltöztem tőle.Csütörtökön felhívtam,mert kértem neki számot a rádió 1-en,de nem adták le.Azt mondta,hogy végig hallgatta a műsort.Ezután beszéltem vele másfél órát.A véleménye nem változott.Azt mondta,hogy ő annak fog örülni,ha látja majd a jövőben,hogy egy másik lánnyal boldog leszek.Nincs értelme a kapcsolatnak,mert egy bizonyos idő után lehet megint előjönnek a régi problémák és ő attól is tart,hogy megint előtör belőle a rossz érzés velem szemben.Ez az egész ellaposodott.Nagyon rossz!Azóta is vele álmodok és hiáynzik.
2010. okt. 10. 15:14
 10/16 anonim ***** válasza:
De már adott egyet ( azt írtad hogy már 1x visszakönyörögted magad hozzá) egy nő nem olyan h hallgat rád ha már 2x eljátszottad a bizalmát
2010. okt. 10. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!