Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a barátnőmet, akit még mindig szeretek?
Szia!
Ha nagyon szereted, miért ne próbálnád meg?
Most hagyd úgy két hétig, legyen csak nélküled. Addig te is lenyugszol. Aztán találkozzatok, csináljatok valamit. Ne magatokról beszéljetek, vagy szomorkodjatok. Legyél férfi, legyél figyelmes, "vadássz"...érezze csak, hogy hiányzol, hogy fontos vagy neki. Ha kicsit elérhetetlenebbnek tűnsz az segíthet.
Ez nem tuti, de én így tennék.
Üdv!
Ja és persze változz, de ezt te is tudod.
Nem is erről kell beszélgetni. Simán találkozzatok. Csak úgy. De még várjatok szerintem.
Üdv!
nálam ugyan ez volt 1 éve....és visszajött hozzám mert nem kerestem :) jó neki én voltam az elsö szerelme...de ugyan igy basztam el kb anno...és mondom még valamit most 2 honapja megint szakitottunk ujra...de még mindig szeret engem de nem akar semmit mert fél hogy megint nem fog müködni....amit tudsz tenni hogy élsz !!!! komolyan...nem keresed most...kicsit gondolkozzon el ö is...tegye/tedd magatokba rendbe a dolgokat. ez a legjobb amit tehetsz...elhiszem hogy megveszel nélküle én is ilyen állapotba vagyok most...de hidd el naprol napra jobb lesz...és én is 23 éves vagyok
nálam a baj az volt (utoljára) hogy nem látta velem a jövöt mert én nem akartam 4 év után összeköltözni...elbasztam tudom most már tudom de az IDÖ MINDENT MEGOLD !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!