Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a barátnőmet, akit még mindig szeretek?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő:A barátnőm(24) szakitott velem(23) a múlt héten.6 évig voltunk együtt és azt mondta,hogy már nem szerelmes belém és ez neki igy nem jó.Idén Júniusban költöztünk össze úgy,hogy ő ultimátumot adott,hogy vagy költözök vagy vége.Azóta sok apró veszekedés volt köztünk a háztartás miatt.Bevallom nem csináltam tényleg semmit amig ott voltam kb 1.5 hónapig.Többek közt dacból sem,mert úgy gondoltam,hogy örüljön annak,hogy egyáltalán odaköltöztem.Hiba volt!.Ő dolgozik én suliba járok(korábban csak papiron,ebben is teljesen igaza volt),de ő mindig nehezményezte,hogy nyáron én nem csináltam semmit ő pedig dolgozott.Augusztusban volt egy hét szabadsága és én nem mentem vele sehova.Azt mondja ez tetőzött nála.Gond volt,hogy én éjjeli bagoly vagyok ő meg nem.Augusztus végén már akart szakitani,de visszakönyörögtem magam.Megigértem neki mindent,hogy megváltozok,ősztöl bejárok a suliba stb.Adott egy-két hónap haladékot,de a múlt héten hazajött a melóból és kiakadt,mert én nem főztem ebédet.Erről is beszéltünk korábban.Szerinte ha én otthon vagyok akkor főzzek ebédet mert ő hazajön fáradtan és akkor nem akar nekiállni.Azt is emlitette,hogy nem szólna egy szót se,ha én is dolgoznék vagy amikor sulim van és bennt vagyok délutánig.Aznap közölte velem,hogy ő már nem szeret és a dolgot már érzelmileg lezárta magában.Apró tüskék sokasága van benne és nem akar engem becsapni és azt sem akarja,hogy én úgy érezzem kihasznál anyagilag.Szerinte jobb ez igy és hogy én is jobbat érdemlek,aki szerelmes belém.Ott voltam nála még 3 napot,de hajthatatlan volt.Én tényleg próbáltam változni és változtam is,de ő azt mondta bizonyos dolgokban nem és ő nem is akar engem megváltoztatni.Őt már nem érdekli,hogy változom-e.Azzal váltunk el,hogy én ne keressem őt,mert nem hisz a férfi és nő közötti barátságban és ez mindkettőnknek rossz lenne.A helyzet az,hogy én ezek után nagyon elgondolkodtam mindenen(sőt korábban is,ezért is kezdtem változtatni pár dolgon pl.suliba járás reggel)és most tudom igazán értékelni azt amit értem akart tenni és a bölcs felfogását,amit még a nagyszüleim és anyám is magasztalnak.Azt is mondta,hogy ha valakivel szakit,akkor szerintem nincs esélye az újrakezdésnek és ebben ne reménykedjek!Nem tudom miért,de egy olyat is mondott,hogy gyakran eszébe fogok jutni és lehet néha ő is el fog pityeredni,de ne épitsek erre!Magam alatt vagyok teljesen és bármit megtennék azért,hogy visszakapjam az életem szerelmét!Ne haragudjatok a túl hosszú szövegért,de én megdöglök,annyira szomorú vagyok!
2010. okt. 7. 02:14
1 2
 11/16 nagyviri ***** válasza:
Sajnos eljátszottad a bizalmát, amit többször is megadott neked. Igaza van, mert semmi garanciát nem kapott tőled üres igérgetésen kívűl arra vonatkozóan, hogy meg tudsz változni. Tényleg nőj fel végre és ha lesz olyan szerencséd, hogy a sorstól kapsz még egy ilyen klassz csajt, akkor ne szúrd el.
2010. okt. 10. 19:05
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nagyon szereted, miért ne próbálnád meg?

Most hagyd úgy két hétig, legyen csak nélküled. Addig te is lenyugszol. Aztán találkozzatok, csináljatok valamit. Ne magatokról beszéljetek, vagy szomorkodjatok. Legyél férfi, legyél figyelmes, "vadássz"...érezze csak, hogy hiányzol, hogy fontos vagy neki. Ha kicsit elérhetetlenebbnek tűnsz az segíthet.

Ez nem tuti, de én így tennék.

Üdv!

Ja és persze változz, de ezt te is tudod.

2010. okt. 10. 20:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Pénteken fent volt facebookon és ott ráírtam chaten.Megtudtam,hogy a hétvégén nála lesz a barátnője kutyája.Erre megpróbáltam,hogy átmegyek a maradék cuccomért és esetleg elhívom sétálni a kutyával.Erre azt írta muszáj?Nincs kedvem hozzá.Nem akar többet erről beszélgetni.Hétfőn vagy kedden költözik be az új lakótársa és arra kért,hogy menjek el holnap a maradék cuccomért amikor ő dolgozik,hogy ne találkozzunk.Lóg nekem egy bizonyos összeggel.Azt meg úgy dumáltuk meg,hogy havonta küldi részletekben a számlámra.Egyszerűen nem hiszem el,hogy akinek egykor fontos voltam nem tud velem újra együtt lenni!A szerelem meg ciklikus.Biztos vissza lehet hozni figyelmességgel,törődéssel.A legszarabb az,hogy pont akkor tett ki,amikor elindultam a változás útján.
2010. okt. 10. 20:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem is erről kell beszélgetni. Simán találkozzatok. Csak úgy. De még várjatok szerintem.

Üdv!

2010. okt. 10. 21:03
 15/16 A kérdező kommentje:
De simán sem akar találkozni,mert szerinte nincs értelme és egyikünknek sem jó(legfőképpen nekem).Nem tudom mit tegyek.Várjak 1-2 hetet vagy 1 hónapot és próbáljam meg akkor?
2010. okt. 10. 21:29
 16/16 anonim válasza:

nálam ugyan ez volt 1 éve....és visszajött hozzám mert nem kerestem :) jó neki én voltam az elsö szerelme...de ugyan igy basztam el kb anno...és mondom még valamit most 2 honapja megint szakitottunk ujra...de még mindig szeret engem de nem akar semmit mert fél hogy megint nem fog müködni....amit tudsz tenni hogy élsz !!!! komolyan...nem keresed most...kicsit gondolkozzon el ö is...tegye/tedd magatokba rendbe a dolgokat. ez a legjobb amit tehetsz...elhiszem hogy megveszel nélküle én is ilyen állapotba vagyok most...de hidd el naprol napra jobb lesz...és én is 23 éves vagyok

nálam a baj az volt (utoljára) hogy nem látta velem a jövöt mert én nem akartam 4 év után összeköltözni...elbasztam tudom most már tudom de az IDÖ MINDENT MEGOLD !!!!

2010. dec. 1. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!