Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy gáz ha nem akarok vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy gáz ha nem akarok vele elmenni?

Figyelt kérdés
Most lesz a szigeten barátnőmnek a kedvenc előadója és azt akarja hogy menjünk el rá, de én nem nagyon szeretem és nem is ismerem. 20eFt a napi jegy és sokallom rá. A jogsit is most teszem le (diák vagyok) magamnak állom, és nyáron megyunk fesztiválra kocsival ami szintén nincs még kifizetve és műszakiztatnom is kell, egyszerűen nincs rá pénzem de nyaggat vele folyton. Igy is minden hétvégén dolgozom és alig van időm. Ti mit tennétek a helyemben? Én probáltam mondani neki hogy nincs rá pénz de akkor meg bepukkad rám.

2017. máj. 4. 21:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
akkor mondd meg hogy ha fizeti ő az egészet, mész. ha ennyire értetlen, nem lehet vele mit kezdeni
2017. máj. 4. 22:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Nincs benned hiba :) mi is járunk a párommal koncertre és volt hogy egyedül mentem, mert neki nem fért bele. Megesik, sose volt ebből gond. Sőt volt hogy én nem mentem, mert nem tetszett a banda. Ebből se volt sose gond. Nem értem a barátnődet. Menjen egyedül vagy vegye hóna alá az egyik barátnőjét azt usgyi.
2017. máj. 4. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez a rendezvény már egyértelműen csak a ny-európaiaknak és a gazdag magyaroknak van. Most meg ugyee a magyar tulaj.eladta, szóval minden bevétel külföldre megy, én meg azoknak nem fizetek. Maradt a strand kb, amire érdemes elmenni... meg a kisebbek. Volt sound is szigethez tartozott... menjenek oda a nyugatiak azt csá
2017. máj. 4. 22:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Mpnd meg neki akkor fizesse ki ő!!! Akkor legyen ennyire hisztis p.a!! De az már nem megy ugye?
2017. máj. 4. 22:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Mi párommal megbeszéltük, hogy az állja, akinek fontos. Tavasszal voltunk egyen, amit ő szeretett volna, fizette a jegyem, szállást, mindent. Nyáron az én kedvenc együttesem koncertjére megyünk, azt én fizetem neki :)

Ilyen egyszerű.

2017. máj. 4. 22:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Helyedben már dobtam volna. Az én barátom sose kérne olyat amit már minimálisan is ellenzek, én úgyszintén. Ha kiveszek egy villát és egy kanalat a tortához és tudja hogy jobb szeretem a kanalat automatikusan a villával kezd enni, mindig próbálunk a másiknak kedvezni. Ő már dolgozik így rengetegszer ő fizet, ennek ellenére nem várnám el tőle hogy miattam fizessen ki egy olyan dolgot amit nem is élvezne. A barátnőd önző ember, találnál sokkal jobbat is. Értetlen, kicsinyes, hisztis, nem nézi a te érdekeid, rád akar erőltetni valamit... Szeret téged egyáltalán? :/
2017. máj. 4. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!