Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha nem akarok elmenni vele bulizni?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok a barátom 22. Ő inkább a bulizós fajta én viszont annyira nem. Szeretne hétvégente eljárni bulizni, diszkóba én meg nem. De mindig mondom neki hogy menjen nyugodtan engem nem zavar. És tényleg nem is zavar. Nyugodtan elmehet, de ennek mindig az a vége hogy itthon marad mert velem szeretne lenni. Ez nagyon aranyos meg díjazom is de én is szeretném hogy néha szórakozzon a haverjaival. mindig azt mondja hogy csak akkor megy ha én is, de nekem legtöbbször nincs kedvem.
2012. febr. 20. 10:51
 1/7 bozontosborz ***** válasza:
meg fogja unni. néha menj el vele, és akkor mindenki jól jár.
2012. febr. 20. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Ne hagyd, hogy zsaroljon a mártír szöveggel. Ha nincs kedved, akkor nem is értem, miért erőlteti. Ha maradni akar, maradjon. Ha meg menni akar, akkor menjen, de az miért jó neki, ha te nem érzed ott jól magad, mégis elcibálna?
2012. febr. 20. 11:00
 3/7 nimród84 ***** válasza:
53%
Menj el vele, ő is díjazni fogja, mint te is azt, hogy otthon maradt veled. Fontos vagy neki és azért marad otthon veled, találjátok meg a középutat.
2012. febr. 20. 11:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem akar elcibálni, megérti hogy nem akarok menni, de aztán ő se megy sehova :) Már pasi meg mindig arra panaszkodik hogy a barátnője nem engedi sehova, nincs magánélete, én meg "elzavarom" hogy menjen már a haverjaival, erre nem!
2012. febr. 20. 11:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy néha szeretnél egyedül lenni, és zavar, hogy minden este a nyakadon lóg.
2012. febr. 20. 14:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem lóg a nyakamon :D csak azt szeretném ha attól még szórakozna ha én nem is vagyok ott. Nemhogy inkább örülne hogy nem féltékenykedek stb.
2012. febr. 20. 15:15
 7/7 anonim ***** válasza:
És ő nem hihetné azt, hogy néha zavar?
2012. febr. 20. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!