Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csúnya és kínos dologban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya és kínos dologban hazudok a páromnak. Hogyan álljak le vele?

Figyelt kérdés

Tudom mennyire gáz és ostoba dolog ilyenben hazudni, de egy apró füllentéssel indult és most itt tartunk.Amikor összejöttünk aránylag sok barátom volt, akik mára teljesen eltüntek.Viszont az ő barátai még megvannak és nyilván szeret néha kimozdulni csak velük, nélkülem.Ezért ilyenkor én kitaláltam , hogy elmegyek én is ide-oda a barátaimmal.Ilyenkor általában egyedül ülök egy padon és olvasgatok, videózok a telómon és amikor haza megyek előadom, hogy milyen jól éreztem magam a barátaimmal.

Nagyon szégyellem, hogy nincsennek baràtaim, se haverjaim, senkim a páromon kívül, hogy nem merem/mertem még elmondani neki. Mert mit szólna, hogy hónapok óta ezt csinálom? Biztos nem tartaná normális dolognak és meglepődne, hogy ennyire egy csőd vagyok.Amióta nem sulizok mindenki eltűnt, családot alapított/alapítanak épp, külföldön vannak, sokat dolgoznak vagy épp nem kiváncsiak rám.A munkahelyemen teljesen egyedül dologzok, nehéz így ismerkedni. Tudom, hogy előtte ezt nem kellene szégyelnem és megértené, illetve nyugodtan mehetnék vele amikor ő kikapcsolódik, de kínos lenne számomra.

Légyszives ne azt írjátok, hogy mennyire szánalmas vagyok! Olyan válaszokat várok, amik segítenek és hasznosak.Köszönöm.

2017. máj. 4. 21:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
#20 Te meg annak fuss neki, hogy nem a fiú írta ki a kérdést. :D
2017. máj. 5. 11:53
 22/28 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben nincs semmi kivetnivaló. El se kell mondani. Szépen felhagysz ezzel és átváltasz arra, hogy mèsz olvasgatni vagy ilyesmi
2017. máj. 5. 13:10
 23/28 anonim ***** válasza:

Hát ez bizony ütős érv volt az eddigiekre!Gratulálok!:D:D:D

... és hacsak nem te írtad ki a kérdést egy másik nickről, akkor nem tudom honnan veszed, mert a neméről sehol nincs szó, de a történet szempontjából totál lényegtelen is!

Szóval, jó vergődést tovább, én mentem!

2017. máj. 5. 14:43
 24/28 anonim ***** válasza:
Tényleg 21-es, honnan veszed, hogy lány írta ki a kérdést?
2017. máj. 5. 14:51
 25/28 anonim ***** válasza:
63%

Én nem értek egyet azzal, hogy aki ebben kamuzik, az másban is fog. Itt, GyK-n valamiért mindenki szeret úgy tenni, mintha soha egy nyamvadt botlása nem lett volna az életben, vagy mintha nem hazudott volna még egyszer sem.

Persze, nyilván baromság volt eljátszani ezt, de valamilyen szinten megértem, mi játszódhatott le benned. Ha nekem vallana be ilyesmit a párom, nem hagynám el, inkább biztosítanám afelől, hogy előttem nem kell szégyellnie semmit, és próbálnám beszervezni őt több programba.

Gondolom, most le leszek pontozva, de nem számít, ilyen vélemény sem árt ide.

2017. máj. 5. 16:41
 26/28 anonim ***** válasza:
Ne mond el neki hogy eddig hazudtál. Inkább ezentúl ne menj sehova és ha rákérdez miért nem jársz el mond el neki amit fent leirtál hogy elkoptak mellőled stb és ennyivel meglehet oldani a dolgot.
2017. máj. 5. 16:41
 27/28 anonim ***** válasza:
51%
Nyugi,ez nem olyan dolog,amit szégyellni kell.Sok baráti társaság tagja lemorzsolódik egy idő után,nem egyedi eset.Meg amilyen faxa a helyzet itthon,aki teheti,vagy dobbant Pestre,netán külföldre.Ez egy teljesen vállalható probléma,ezt nem kéne így letagadni.
2017. máj. 6. 00:50
 28/28 anonim ***** válasza:
48%

#24 A stílusból gondolom. Számomra egyértelmű, hogy a kérdés kiírója a lány.

#23 Nem tudom milyen érvet kellett volna még mondanom. Elmondtam, hogy szerintem bolhából csinál elefántott, aki szerint ez hazugság, nem pedig füllentés, és fölösleges azzal ijesztgetni őt, hogy majd jól kiteszi a párja a szűrét. Azt is elmondtam, hogy szerintem mondja el az egészet, mert egyrészt meg fogja nyugtatni, másrészt a barátjával meg tudják beszélni, hogy miért szégyenkezett előtte. A kérdést pedig nem én írtam ki, de hát úgysem hiszed el, könnyebb elméleteket gyártani.

2017. máj. 6. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!