Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Páromnak névnapja lesz és már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak névnapja lesz és már tudom mit adok neki, csak még egy dologban bizonytalan vagyok?

Figyelt kérdés
szoval névnapjára varratok ki egy törülközöt a nevével plusz még azt hogy szeretlek, ezenkívül egy üveg bort csinalok át,hogy leszedem a papirjat és a hatuljara ráírom a neve értelmét és elejére meg a nevét és egy képet alá és abban kérnék tanácsot,hogy az ő képét vagy sajátomat tegyem rá?eddig bátyámnak és sogornőmnek csinaltam ilyet és saját képuket tettem név alá, és ez nagyon bevált ajándélk...párom 27 én 20...szerintetek?
2009. aug. 27. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem közös képet tegyél, mert ha a tied van rajta, az olyan rátukmálós kicsit, meg egoista... Ha meg az ő képe van rajta, az nem olyan érdekes, közös képet tegyél rá, az tök jó szerintem! :)
2009. aug. 27. 16:47
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem is kozos kepet... olyant ami a legkedvesebb a szamotokra :) es tiszta jok az otleteid! :D
2009. aug. 27. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!