Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya és kínos dologban hazudok a páromnak. Hogyan álljak le vele?
Tudom mennyire gáz és ostoba dolog ilyenben hazudni, de egy apró füllentéssel indult és most itt tartunk.Amikor összejöttünk aránylag sok barátom volt, akik mára teljesen eltüntek.Viszont az ő barátai még megvannak és nyilván szeret néha kimozdulni csak velük, nélkülem.Ezért ilyenkor én kitaláltam , hogy elmegyek én is ide-oda a barátaimmal.Ilyenkor általában egyedül ülök egy padon és olvasgatok, videózok a telómon és amikor haza megyek előadom, hogy milyen jól éreztem magam a barátaimmal.
Nagyon szégyellem, hogy nincsennek baràtaim, se haverjaim, senkim a páromon kívül, hogy nem merem/mertem még elmondani neki. Mert mit szólna, hogy hónapok óta ezt csinálom? Biztos nem tartaná normális dolognak és meglepődne, hogy ennyire egy csőd vagyok.Amióta nem sulizok mindenki eltűnt, családot alapított/alapítanak épp, külföldön vannak, sokat dolgoznak vagy épp nem kiváncsiak rám.A munkahelyemen teljesen egyedül dologzok, nehéz így ismerkedni. Tudom, hogy előtte ezt nem kellene szégyelnem és megértené, illetve nyugodtan mehetnék vele amikor ő kikapcsolódik, de kínos lenne számomra.
Légyszives ne azt írjátok, hogy mennyire szánalmas vagyok! Olyan válaszokat várok, amik segítenek és hasznosak.Köszönöm.
Mondd el neki, ha a párom nekem ilyet mondana én aggódnék inkább érte, mintsem mérges lennék.
Próbálkozz ismerkedni! Van hobbid, ami kapcsán emberek közé tudnál menni? Vagy egy hobbi amit mindig is ki akartál próbálni? Vagy kicsit lépj ki a komfortzónádból és próbálj ki valami újat, menj el egyedül ide-oda és ismerkedj bátran!
Én elhagynálak, a hazugság egyértelmüen nem fér bele egy kapcsolatba.
És nem az a baj, hogy azt mondod, ehetö a kajám mikor nem, hanem hogy rendszeresen (!) kamuzol, és simán a szemembe mondod, hogy milyen király napod volt, mikor tökegyedül vagy.
Bár egyből.megérteném, miért nincsen senkid, ugyanis egy kamugép kell a fenének.
Én belegondoltam, hogyha az én barátom mondaná el, hogy amikor elment haverozni, akkor valójában egy padon üldögélt órákig, és olvasott...
Szerintem ne mondd el neki az eddigieket. Ki tudja, mit fog gondolni. Inkább szüntesd ezt be, ha ő elmegy, te maradj otthon, mondd, hogy nem ér rá senki, stb, utána meg jöhet az, hogy elköltöztek, családoznak, nem érnek rá, stb. Aztán szépen temesd el magadban ezt, és többet ne csinálj ilyen butaságot.
Te jó ég...
Most elképedtem. Csak azt nem értem, hogy nem buktál le eddig? Soha de soha nem találkoztál az ilyen alkalmakkor ismerőssel? Vagy éppen a barátoddal és a haverjaival?
Szerintem se valld be. Vér ciki.
És még az is előfordulhat, hogy soha többet nem bízik meg benned. Mert ha ilyen piti dologban hazudtál....
10-es vagyok
Vedd a fáradságot és olvasgass vissza, ne csak a levegőbe hablatyolj!
Veled ellentétben - te azt mondtad valljon be mindent - én azt mondtam, hogy NE beszéljen a régi dolgokról, csak álljon le a meseszövéssel, mert örökre megrendülhet a csaj bizalma, a sorozatos hazugság hallatán.
Nem olyan bonyolult ez, szaladj neki még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!