Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alakítsam szerintetek az életemet, hogy egyedül is boldog és harmónikus tudjak lenni (32 éves koromig nem volt párkapcsolatom)?
Figyelt kérdés
Az utóbbi években csak dolgozok és fekszek, alszok. Este a legrosszabb érzés, hogy egyedül vagyok. Ha nincs kedvem ezt a rossz érzést érezni akkor csak fekszek. Nem vagyok rabja semmilyen szenvedélybetegségnek, nem élek egyikkel sem, de tulajdonképpen az alvás vált azzá az életemben.
Ismerőseim mindig azt mondják, hogy a kiegyensúlyozott, harmónikus nyitott nőkhöz vonzódnak a férfiak. Hullámokban van ez nálam, igyekszem ilyen lenni, mert nekem is az a jó. De ez egy ördögi kör is, ha egyedül vagyok sokáig, eddig egy férfitől sem kaptam megerősítést így azért nehezebb..
Szóval mit tegyek hogy ki tudjam ezeket alakítani?
2017. ápr. 29. 20:17
31/31 A kérdező kommentje:
ezt én sem értem..meg hogy jött most ide a kutya meg az 5-6 szexpartner?
2017. máj. 2. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!