Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan alakítsam szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan alakítsam szerintetek az életemet, hogy egyedül is boldog és harmónikus tudjak lenni (32 éves koromig nem volt párkapcsolatom)?

Figyelt kérdés

Az utóbbi években csak dolgozok és fekszek, alszok. Este a legrosszabb érzés, hogy egyedül vagyok. Ha nincs kedvem ezt a rossz érzést érezni akkor csak fekszek. Nem vagyok rabja semmilyen szenvedélybetegségnek, nem élek egyikkel sem, de tulajdonképpen az alvás vált azzá az életemben.

Ismerőseim mindig azt mondják, hogy a kiegyensúlyozott, harmónikus nyitott nőkhöz vonzódnak a férfiak. Hullámokban van ez nálam, igyekszem ilyen lenni, mert nekem is az a jó. De ez egy ördögi kör is, ha egyedül vagyok sokáig, eddig egy férfitől sem kaptam megerősítést így azért nehezebb..

Szóval mit tegyek hogy ki tudjam ezeket alakítani?

2017. ápr. 29. 20:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

A többit meg lehúzzák és kirabolják :D

Hát igen... Tégy szerencsepróbát, ahogy a régi KJK könyvekben is írva volt vagyon.

2017. ápr. 29. 20:48
 12/31 anonim ***** válasza:

"a munkánál még az egyedül utazás is jobb"

Ez attól függ, milyen munkád van ;)

2017. ápr. 29. 20:50
 13/31 A kérdező kommentje:

Barátnőim sem fognak megmenteni. Amúgy ők is olyanok, hogy nem tartanak egyenrangúnak magukkal, hiába , hogy mondjuk egy 20 évvel idősebb nős férfinek a szeretője az egyik.

Voltunk túrázni egy pár hete, meg futni ki szoktunk menni egyik barátnőmmel. 1 héten egyszer legalább szoktunk találkozni, film, kajálás, kv. Chatelünk sokszor, ami nem ugyanaz mintha élőben találkoznánk. De az időm többségében fekszek, ha épp nincs olyan program..

2017. ápr. 29. 20:53
 14/31 A kérdező kommentje:
10 éve még nem ilyen volt, akkor még rendesen éltem az életem, rendesen aludtam. Csak az évek során alakult így...
2017. ápr. 29. 20:55
 15/31 anonim ***** válasza:
39 éves nő vagyok, fogadj el egy tanácsot tőlem: szerezz be egy szex kapcsolatot és próbáld ki a dolgot. Utána már lehet kedvet kapsz hozzá és keresni fogod az igazi kapcsolatot is, aktívan.
2017. ápr. 29. 21:14
 16/31 anonim ***** válasza:
47%
15.-s miert nem tanacsolod neki hogy aljon ki az ut melle akkor meg penze is lesz
2017. ápr. 29. 21:18
 17/31 anonim ***** válasza:

Most 32 vagy és még nem volt soha kapcsolatod?

Amúgy sztem az a megoldás ha találsz az életben olyan dolgot/tevékenységet amit őszintén szívből tudsz szeretni/értékelni és nap mint nap tudsz vele foglalkozni. Ez az idő feltölt pozitív energiával és jobb lesz az alap hangulatod. De ha soha nem volt párod ennyi idősen azt gondolom annak lehet valami mélyebb oka, amit érdemes lenne feltárni! Egyedül vagy segítséggel de meg kell találnod és fel kell oldanod az okokat, mert addig nem fogsz tudni kiegyensúlyozott életet élni.

2017. ápr. 29. 21:37
 18/31 anonim ***** válasza:

Végül is, miért ne? Kellemeset a hasznossal. Jó szex, jó stex. Nem vágyakozik a férfiak után, és nem kell szar helyen dolgoznia.

2017. ápr. 29. 21:40
 19/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

Van ilyen dolog, művészeti területen is dolgozom és ez nagyon fontos a mai napig az életemben, nagyon szeretem. Viszont egy idő után ki tud égni az ember, mert hiányzik a párkapcsolat. ennyi. Voltam pszichológus, pszichiáternél, de nem igazán segítettek a végén a gyógyszerek szedésénél kötöttek ki és én azt meg nem szeretném, mert tudom, hogy fel tudok reggel kelni ha jobb a kedvem. Mélyebb okok a szülők érzelmi fejletlensége, nem elfogadóak..de ezeket átrágtam rengetegszer..sokat olvastam ezzel kapcsolatban, beszélgettem erről barátaimmal is.

2017. ápr. 29. 21:48
 20/31 anonim ***** válasza:

"szerezz be egy szex kapcsolatot és próbáld ki a dolgot. Utána már lehet kedvet kapsz hozzá és keresni fogod az igazi kapcsolatot is, aktívan."

Ja, aztán pont ezért nem fog kelleni annak, akit szeretne... jó tanács :D

2017. ápr. 29. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!