Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek nincs orgazmusa. Lehet gond a f*rok méret? Többi lent.
Figyelt kérdés
2 honapja vagyunk egyutt. Elmondasa szerint nagyon szeret engem.de nem boldog... parszor mar lefekudtunk es kb egyszer max kétszer volt orgazmusa szex kozben. De az utobbi idoben vegkepp nem tudom eljuttatni a csúcsra őt. Elottem mar volt fiuval.akivel rendszeresen dugtak kb 3 honapon keresztul. Es biztos vagyok benne hogy nagyobb merete volt neki.mert valtogatja a noket a pasas. Es azert merult fel bennem a kerdes hogy esetleg a meret lehet kicsi.mert szex kozben pl tegnap is dugom őt és megse nyekken. megkerdeztrm tole hogy elvezi e. Es kicsit magasabb hangon igegesebben azt mondja.hogy jo. Amugy en a vastagsagra gyanakszom. Szerintem kicsit vekonyabb a peniszem .mint kellene lennie. Es a baratnom eleg ideges az utobbi idoben. Es kb egy honapja azt mondta meg nem tette tul magat a fiun akivel dugtak . Amugy kicsit ugy erzem mintha *lötyögne* a far*am a lanyban. Leirom a meretet es ha valaki tud segiteni.hogy mi lehet a gond.azt megkoszonom. Vastagsag a legvekonyabb ponton 3.6 cm a peniszem kozepenel 4 kb... Bocsi a helyesirasi hibaimert.telorol irom.2017. ápr. 29. 15:22
21/24 anonim válasza:
Nem a méreteddel van a probléma. A gond az, hogy nem tudsz szexelni.
22/24 anonim válasza:
Mivel te nem tudod öt megdugni, nem csoda hogy ideges ;)
Exem sem tudott semmit, hiába volt relative nagy neki, ha egy béna volt az ágyban.
A páromnal kisebb, de isteni a szex, mert nem reszel, hanem játékos :)
23/24 anonim válasza:
A méret, a vastagság, a póz, sőt a behatolás szöge is számít, bár minden hüvely más és más. Nekem életemben először jelenlegi párom volt képes orgazmust okozni, és azt is csak úgy ha lovagoltam. Még orális izgatással sem sikerült sosem elmennem, pedig rendkívül élvezem a szexet, mindig is élveztem. A lényeg a monotonitás. Figyeld a barátnőd arcát (ha van rá mód) miközben szeretkeztek. Ha úgy látod, hogy egy adott tempót és pózt eltaláltál nála, akkor be változtassa. Próbáld meg folytatni ugyanúgy, közben esetleg súgja a fülébe valami kedvességet (például hogy nagyon szeretek veled szeretkezni). Én, amikor megtörtént az első ilyen orgazmusom, az arcomat fogta miközben lovagoltam. Olyan váratlanul ért, hogy sírva rogytam össze a gyönyörtől és a meglepettségtől, hogy mire képes a gyengédség és a bizalom szex közben. :) Hajrá
24/24 anonim válasza:
23-as vagyok, azt kifelejtettem hogy 17 évesen vesztettem el, és 22 évesen volt először orgazmusom :) 23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!