Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmnek nincs orgazmusa....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek nincs orgazmusa. Lehet gond a f*rok méret? Többi lent.

Figyelt kérdés
2 honapja vagyunk egyutt. Elmondasa szerint nagyon szeret engem.de nem boldog... parszor mar lefekudtunk es kb egyszer max kétszer volt orgazmusa szex kozben. De az utobbi idoben vegkepp nem tudom eljuttatni a csúcsra őt. Elottem mar volt fiuval.akivel rendszeresen dugtak kb 3 honapon keresztul. Es biztos vagyok benne hogy nagyobb merete volt neki.mert valtogatja a noket a pasas. Es azert merult fel bennem a kerdes hogy esetleg a meret lehet kicsi.mert szex kozben pl tegnap is dugom őt és megse nyekken. megkerdeztrm tole hogy elvezi e. Es kicsit magasabb hangon igegesebben azt mondja.hogy jo. Amugy en a vastagsagra gyanakszom. Szerintem kicsit vekonyabb a peniszem .mint kellene lennie. Es a baratnom eleg ideges az utobbi idoben. Es kb egy honapja azt mondta meg nem tette tul magat a fiun akivel dugtak . Amugy kicsit ugy erzem mintha *lötyögne* a far*am a lanyban. Leirom a meretet es ha valaki tud segiteni.hogy mi lehet a gond.azt megkoszonom. Vastagsag a legvekonyabb ponton 3.6 cm a peniszem kozepenel 4 kb... Bocsi a helyesirasi hibaimert.telorol irom.
2017. ápr. 29. 15:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%

"...biztos vagyok benne hogy nagyobb merete volt neki.mert valtogatja a noket a pasas."

Na itt a tévedés! :)

Mi a barátnőimmel már megállapítottuk, hogy a gyenge pasik váltogatják a nőket, önigazolásként, hogy ők mekkora nagy kanok. :D :D :D

A tévedés másik fele, hogy a szerszám mérete (hacsak az nem kórosan picike, vagy nem betegesen nagy) nem meghatározó az orgazmusnál.

2017. ápr. 29. 16:22
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Talán egyszer próbáld ki, hogy döngölés közben dörzsölöd a csiklóját is a kezeddel. A nők 90%-át a csiklója juttatja a gyönyörhöz. Bármennyire is fáj ez a tény a pasiknak, a nők kielégítésere tulajdonképp nincs is szükség a farokra, az csak bónusz.
2017. ápr. 29. 16:56
 13/24 anonim ***** válasza:
19%

"De ha jó a pasi, akkor ilyen gond nincs. Egy jó pasi ÉLVEZI a nőt, játszik, kényeztet, és közben nem tud betelni vele - na, ez az igazi orgazmus okozója. Az ilyenek mellett könnyedén van többszörös is, és mellettük mosolyog a nő másnap reggel is. :)"

Ez a vélemény azt sugallja, hogy a dolog eredményessége egy az egyben a férfitól ("pasi") függ, ami hülyeség. Egy nő nem várja, hogy akkor most majd mit csinálnak vele (persze egy kislány lehet, hogy igen). Mindkét félen ugyanannyira múlik.

2017. ápr. 29. 17:17
 14/24 anonim ***** válasza:
57%

Nem a mérettel lessz a gond baba

n25

2017. ápr. 29. 17:29
 15/24 anonim ***** válasza:
91%
13-as: Persze, lehet úgy is, ahogy te csinálod, hogy mindenki kielégíti magát, vagy rákérdez a másiknál konkrétan a dolog menetére. De szerencsére léteznek kevésbé retardált emberek is, akik még képesek utána járni a dolgoknak, kísérletezni, figyelni a másik non-verbális jelzéseire, és értelmezni azokat. Tudod, ettől szép ez, hogy felfedezheted a másikat. Nekem így a pasim olyan pontokat fedezett fel rajtam, amiknek a létezéséről én előtte nem is tudtam, így valószínűleg eszembe se jutott volna kérni Tőle.
2017. ápr. 29. 17:38
 16/24 BlackSword ***** válasza:
Nem a méret a lényeg, hanem a technika... Műszerész kalapáccsal is be lehet verni a szeget, csak kicsit tovább tart...
2017. ápr. 29. 17:46
 17/24 anonim ***** válasza:
88%
Talán nem ártana utána nézni, hogy a női testen a csikló felel meg a hímvesszőnek, nem a hüvely. De valamiért ez a pasiknak rohadtul nem jön le. :)
2017. ápr. 29. 18:21
 18/24 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem veszed zokon, de a kérdésben a NŐ orgazmusa a problémás, tehát most arra igyekszünk válaszolni.

Majd ha te kiírsz egy kérdést a pasikkal kapcsolatban, akkor majd arról az oldalról közelítjük meg a témát.

2017. ápr. 29. 18:38
 19/24 anonim ***** válasza:
33%

"mert szex kozben pl tegnap is dugom őt és megse nyekken."

Hát kérlek... szerintem ne hibáztasd magad!

Ilyen nővel az is csoda, hogy neked egyáltalán van orgazmusod.

Egy sültfrigid a csaj, de te még magadat akarod okolni? Eszednél-e vagy, ombre?

Ha még alattad is az exéről álmodozik, akkor mit csodálkozik itt bárki is, hogy VELED nem élvezi a szexet?

Szamár vagy, nem ló. Ez a helyzet.

Azt javaslom, hogy tartsatok egy szünetet. Az alatt egyfelől túllép az exén, másfelől edönti, hogy akkor most tulajdonképp TE kellesz neki, vagy csak hozzád futott elsőre.

2017. ápr. 29. 19:33
 20/24 anonim ***** válasza:
32%

Mint már írták fent, csak dugástól kevés nő tud kielégülni, ezt nem ragozom tovább.

Az meg, hogy az exre gondol...

Két dolog jutott eszembe, 1. azért kezdett gondolni rá, mert veled pocsék a szex, ami nem a mérettől van. 2. Nem is gondol rá igazából , de mivel veled pocsék a szex, elkezdte előkészíteni evvel a szöveggel a szakítást, mert nem akar őszinte lenni és téged megbántani. /ez legalább azt jelentené, hogy szeret, de mivel az ágyban nincs összhang, szakítani akar/.

Gondolom fiatalok vagytok nagyon, ott jellemző ez a "félre" és nulla kommunikáció. Legközelebb próbáld meg, hogy a dugásba bele se kezdesz, amíg nem elégítetted őt ki. Hátha ez bejön.

2017. ápr. 29. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!